Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / :////////////////////////...
  

://////////////////////////////

ora 2013-01-02 21:05:00
sziaa ..:)) már irtam de nem válaszoltál amugy fanni vagyok remélem emlékszel?? !! remélem a többii választ is megkapom de még nme ért ide szóval majd megkapom dee addig gondoltam irok mert nem biztos hogy válaszolsz arra levélre szóval talán erre igen ..na szóval megint arról lenne szó hogy mostmár kivagyok lehet hogy vicces dee tényleg mivel a fiút alig láttom és csak karácsonykor láttam ugy tényleg utóljára és annyira nem tudom megbeszélni senkivel mert lehet hogy anyának elmondtam dee mégis azért az anyám és naa olyan barátnőm viszont nincs :// nem tudom mit csináljak lassan vagy is júliusban leszek 14 ez elég ciki mert szokták mondani hogy 13-14 évesen milyen próblémád lehet akár fiúügyben vagy bármilyen dologban és hát remélem nem röhögsz kii és már anniyra kivagyok hogy majdnem minden nap sirok miatta most ezt nem ugy kell elképzelni mint egy 5 éves sokan ugy látják hogy 13-14 éves vagyok és még gyerek jóó gyerek vagyok dee attól lehetnek érzéseim azt nem irom hogy szerelmes vagyok mert nem hiszem dee igy még fiúú után sosem voltam minden nap rráá gondolok :// és ez nagyon szar ma is sirtam és pont akor jelentek meg a szomszédbaa persze sötétbe és nem nagyon láttam semmit most mit csináljka amikor ott votunk karácsonykor a szomszédba akkor is eléggé nézett de hát nekem minden ben van egykis remény és tutii hogy leszar meg gyereknek néz mivel őő most lesz 17 éves és naa talán 2 év mulva van egykis esélyem de igy most milesz már nem tudok mit csinálni nem tudom hogy te éreztél már olyat hogy ha tehetnéd egész nap vele lennél és csak vele röhögnél minden beszélgetésben csak őőt hoznád fel mindig csak is őőt és csak őő jár az eszedbe és nem tudsz semmit meginditani köztettek mert nem tudsz amig tesom itthon volt talán könnyebb volt minden dee még most annyi sem szilveszterkor is küldtem neki sms deee nem ugy hogy één vagyok gondoltam ugysee sülhet el szarul mert ha tudja hogy én vagyok akkor neki is megvan aszámom viszont ha nem akkor nem bukok lee szóval elküldtem de nem irt vissza soha nem éreztem igy most lehet hogy röhögsz most bocsi hogy tegezlek de nna ha hát tudod érezni hogy miinden nap vele lennél mindig róla beszélnél és vele beszélnél akkor az lenne a legjobb :D :///////// de igy semmi esélyem :(((((((((((( kérlek segiiiiiiiiiiiiiiitss ..............

Szakértőnk válasza a :////////////////////////////// kérdésre

Kedves Fanni!

Válaszoltam azóta az előző leveledre, mint ahogy minden, hozzám eljutó leveledre. Remélem, megkaptad a választ. Azt gondolom, ha névtelenül küldesz neki sms-t, akkor sajnos neki nincs esélye pozitívan reagálni, úgy, ahogy szeretnéd. Persze így a visszautasítás sem neked szól.... Gondolj csak bele, nagyon könnyen elképzelhető, hogy nincs meg neki a telefonszámod vagy nincs benne a telefonjában, hiszen nem szoktatok beszélni. Így, még ha örült is volna tőled egy ilyen sms-nek, ez nem derült ki. Azt javaslom, legközelebb törekedj arra, hogy kölcsönös kommunikáció válhasson lehetővé köztetek. 

Talán azzal kapcsolatban, hogy nem tudod kivel megbeszélni ezeket a dolgokat, érdemes lenne szintén aktívan tenned valamit. Teljesen reális kérdések ezek kamaszkorban, mindenkinek vannak hasonló problémái és az is természetes, hogy szeretnél valakivel beszélni róluk. Talán kiderülne egy-egy barátnődről is, hogy partner benne, ha megkérdeznéd, de akár fordulhatsz bátran az iskolapszochológushoz is, hogy segítsen megoldást találni rá, hogy bátrabban tudj nyitni a fiúk felé.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések