2.Hogy ismerjem meg igazábol és hogy hoditsam meg?

2012.12.06.
Köszönöm válaszodat Hát mi mán irtunk egymással most további tanácsok kellnek
Hát mit ne mondjak hát igen van benne valami hogy tul sok felesleges energiát fektettek bele a lányokba és jo párszor sikertelenul.Azotátol még beszélgetunk sot volt Mikulásnap és Mikulás nap alkalmábol vettem neki egy nyakláncot elkuldtem neki.Csoda történt mert nem hittem volna hogy ennyire fogja értékelni igyekezetemet.Valyon evvel el is árultam magama hogy érzek valamitt?Rá egy napra fel is hivot telefonon kozbe én nem adtam meg a tel.számomat és mégis felhivot.Azotátol meg nem beszélgettem vele mert a barátom szerint hagyjam hogy o keressen hogy lássuk télleg értékeli a barátságomat vagy csak....Hát nagyon ugy nézz ki hogy igen értékeli mert fel is hivott.Hát most nem tudom hogy mit csináljak tovább.Ugy gondoltam hogy elhivom korizni jo hely lenne?Vagy séta teázás jobb lenne? Elöre is koszönöm a választ Udv Pál Gábor

Szakértőnk válasza a 2.Hogy ismerjem meg igazábol és hogy hoditsam meg? kérdésre

Kedves Gábor!

Biztosan jól esik neki az is, ha időnként azt érezheti, udvarolsz neki és akárhogy is nézzük, férfiként kicsi ez a te dolgod lehet... Szerintem is jó ötlet, hogy kicsit jobban odafigyelj a kölcsönösségre a kapcsolatotokban, hogy körülbelül azonos mértékű lelkesedéssel legyetek jelen benne. Azonban azt gondolom, amellett, hogy így te is kaphatsz megerősítést azzal kapcsolatban, hogy viszonozza-e a lány az érzéseidet, nagyon fontos az is, hogy benne is kialakuljon a vágy, hogy szeretne veled lenni, beszélni veled. Ehhez pedig kell egy kis idő, főleg így a kapcsolat elején anélkül, hogy elárasztva érezné magát az érzéseidtől.

Egyaránt jó ötletnek tűnik a korizás, a sétálás és a teázás. Kérdés persze, hogy a lány mit szeretne csinálni. Azt javasolnám, találj ki 2-3 verziót és kérdezd meg tőle, hogy melyikhez lenne kedve. Így megmarad az érzés, hogy te hívod el, de érezheti azt is, hogy fontos, ő mit szeretne.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor