Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Pedofilia áldozata lettem
  

Pedofilia áldozata lettem

ora 2012-11-21 00:30:36
Az apám korabeli férfiak az áldozataim.Azt várom ,hogy eljátszák az apámat és segitségüket kérem mindenben csak hogy érezzem hogy foglalkoznak velem. Fogva tartom őket aggódnak értem és teljesen összezavarodnak. Volt már akivel viszonyba keveredtem és volt egy atya is akit lerántottam a lábáról .Folyton megkeresem zaklatom őket és hazudozok . Mi történik velem ?

Szakértőnk válasza a Pedofilia áldozata lettem kérdésre

Kedves Levélíró!

Az mindenképpen jó szerintem, hogy ilyen tisztán látod a helyzetet. Kicsit azonban úgy tűnik, hogy nem tudod eléggé kontrollálni sem a vágyaidat, sem a viselkedésedet. A vágyaid és az indulataid elsodornak és könnyen belecsúszol irracionális helyzetekbe. Miközben te is tudod, hogy az érzéseid apukádnak szólnak, mégis érzelmileg újra és újra belemész olyan helyzetbe, amikor ezek nem apukádra irányulnak. Első lépésként szerintem sokat segíthetne neked, ha őszintén beszélgetnél erről az egészről az atyával, akire legutóbb az érzéseid irányultak. Talán így kicsit különválhat a valóság attól, amivel a fantáziád kiegészíti azt!

Azt javaslom azonban, fordulj ezzel minél hamarabb személyesen is pszichológushoz, hogy hatékonyabban tudjon segíteni az érzéseid kezelésében és annak elfogadásában, hogy a valóság sajnos nem ugyanaz, amilyen világra vágysz és melyben az érzéseid megjennek!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések