Elegem van...

2012.10.07.
Kedves Szakértő!
http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto/lelki_problemak/13657 ezt volt az utolsó előtti kérdésem, de az utolsóra még nem válaszolt.
Most nagyon szükségem lenne önre, és a tanácsára.
Megpróbáltam nagyon egyszerűen továbblépni a fiún. És egész jól sikerült is. Kívül mutattam hogy boldog vagyok, belülről, meg úgy voltam vele majd elmúlik a fájdalom. Komolyan senkinek semmit nem mondtam. Boldog voltam hogy végre van valaki akivel boldog, azt kívántam szeressék egymást sokáig. Komolyan boldog voltam attól, hogy ő az. Tény hogy fájt hogy mással, de attól még örültem neki.
Erre tegnap egy pillanatra fölmegyek face-re, nézem, írt nekem a barátnője. Megkérdezte, hogy tényleg együtt voltunk-e a fiúval. Én elsőre azt hittem, hogy a fiú mondta neki volt valami. Még nem is válaszoltam, amikor a fiú rám írt. Azt mondta, idézem:
A fiú:
te hallod
Én:
igen..
megkérdezte
most olvasom
A fiú:
én miért hallok olyanokat vissza hogy mi jártunk és hogy én 2SZER!! megcsaltalak amí "jártunk"?
rohadtul felbaszott
Én:
nem is írtam még semmit
A fiú:
nem az írásról van itt szó
ismeretlen ebmerek jönnek olyannal hogy én milyen geci vagyok meg minden meg hogy mi jártunk!!
figyelj én annyit mondok hogy takarodj az életemből rád se bírok nézni ezek után
nem akarom hogy hozzám szólj érj valaha is az életbe
kössz
Én:
én nem csináltam semmit
mindenki velem foglalkozik
A fiú:
nem érdekel
Én:
és rohadtul elegem an
A fiú:
nekem aztán meg végképp hogy 1 hete se járok a barátnőmmel és már 2 alkalommal geciztek velem
Én:
én nem szóltam senkinek
A fiú:
kurvára elegem van
Én:
senki nem tudott róla nem mondtam
A fiú:
miért szerinted lett volna miről tudni? tudod mit ne is válaszolj haggyuk a faszba
Én:
akkor hagyjuk
És ezek után letiltott. Teljesen. Abszolút nem látom face-n.
És én aki tényleg, senkinek nem szólt egy szót sem, én aki sosem panaszkodott azért, mert elváltak útjaink. És csak azért mert békésen váltak el, ezt kaptam vissza. Valaki szörnyen bekavart és nem tudom ki az. A fiú meg egyből engem gyanúsított. Azt hittem bízik bennem, vagy legalább is egy kicsit ki ismert. Én soha nem akarok rosszat senkinek. Abba még bele sem gondolt, hogy esetleg láthattak minket együtt. Hányszor volt, hogy az iskolában magához húzott, kézen fogva sétáltunk, mikor elmentünk hozzájuk egész végig fogta a kezem és látta mindenki. És pont az még a gyanús, hogy a barátnőjével, akinek én elmondtam mindent, és mondtam neki, hogy ha szeretné akkor bebizonyítom, megmutatom neki a beszélgetéseinket. Mondta hogy hisz nekem, tényleg nagyon aranyos. Elbeszélgettünk nagyon jól. És mindeközben a fiú végig azt mondta semmi köze hozzám. Szóval a lánnyal mindössze két közös ismerősünk van. És mikor rákérdeztem neki kimondta, hogy együtt voltam a fiúval, akkor közölte velem, hogy ne haragudjak de nem mondhatja el. És én tényleg nem tudom, hogy ki, de én soha, tényleg soha senkinek nem mondtam semmit. Arról meg pláne hogy a fiú mekkora egy szemét, mert én soha, de tényleg soha nem voltam rá képes ezt mondani.
És attól félek, hogy holnap bemegyek és mindenki egy hazudós (elnézést a trágár kifejezésekért) de egy hazudós ribancnak fognak tartani. Így is ki lettem közösítve, és annyira félek, hogy holnap olyan emberek támadnak le, akik jóformán nem is ismernek de kiállnak a fiú mellett.
Ön szerint mit tegyek? Mit kéne most csinálnom? Félek, nagyon félek mindentől. Hogy most még jobban fognak utálni, mert azt hiszik még bízni sem lehet bennem. De az biztos hogy én ezek után soha többé nem fogok tudni bízni senkiben. Egy ember volt, akivel azt hittem hogy végre jó lesz minden, akivel bíztunk egymásban, megosztottunk a másikkal mindent, és most mégis ő az, aki nem hisz nekem.
Kérem mielőbbi válaszát! Nagyon fontos lenne!
És köszönöm szépen az eddigi össze választ!
Egy kétségbeesett 16 éves lány

Szakértőnk válasza a Elegem van... kérdésre

Kedves Levélíró!

Válaszoltam a legutóbbi kérdésedre is, valószínűleg meg is kaptad azóta. Többek között ezt írtam: "Kettőtök közül végig ő volt bizonytalan. Sajnos úgy tűnik, hogy bár okkal reménykedtél, mégis olyan fiút választottál, aki nem tudta beteljesíteni a reményeidet. Ő egy lehetőség volt, de vannak más lehetőségek is! Azt javaslom, keress olyat, aki meg tudja/meri adni neked azt, amire vágysz! Biztos vagyok benne, hogy találsz ilyen fiút, csak eddig talán lehetőséget sem adtál magadnak arra, hogy észrevedd, mert mással voltál elfoglalva. Ne engedd magadnak, hogy elárasszon a "senkinek sem kellek" érzés, hiszen te is tudod, hogy ez nem így van, csak még nem találtál olyat, akivel kölcsönösen kellenétek egymásnak!"

Azért másoltam ezt most ide, mert azt gondolom, ebben a helyzetben fontos, hogy ezt tudatosítsd magadban. Most is a fiú él át különböző lelki viharokat azzal kapcsolatban, ami volt köztetek. Kicsit olyan, mint ahogy te is írod, mintha észre se venné, hogy valamilyen szinten ő is nyíltan vállalta, hogy van köztetek valami. Mintha most mindent semmissé akarna tenni. Talán így próbál megküzdeni az irántad kialakult érzéseivel és tiszta lappal elkezdeni egy új kapcsolatot. Ebben a helyzetben megint te tűnsz stabilabbnak. Tartsd is meg a stabilitásodat, ne engedd, hogy megingasson!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor