Imádom őt de vajon ő szeret?

2012.09.25.
Most vagyok 7.es (6 osztályos gimi) és új osztályom van,senki sem ismer senkit.Van egy sármos fiú a neve ANONYM és minden csaj rá bukik.Jól öltözködik,helyes és azt hiszem beleszerettem.Egyszer kétszer rám néz és próbálok menősködni,és vagyok az "őrült" csaj az osztályból.Minden nap viccelődök meg nevet meg minden meg sokszor úgy csniálok mintha bambulnék és néha látom hogy néz de van barátnője...Ma bandáztunk a suli előtt és tök jó volt de többen voltunk.Van egy barátnőm B. és ő tök szép nagy mellei vannak és nagyon csinos és nekem az tűnt fel hoy kicsit inkább B felé hajlik.Az osztálytársaim sokkal gazdagabbak nálunk.Na de én elég mesze lakom a sulimtól kb. 50 perc BKVzás
busz-villamos-troli meg fordítva.Na de visszafele velem jönne busszal le és onnan villamossal.A bandázás után csak 3-an maradtunk B. ,Anonym és én.Felszálltunk a buszra és lásszáltunk a villamos megállónál és B másik irányba megy mint én de A. velem jönne...Erre jött a villamos de én telefonon beszéltem és felszálltam de ő megvárta B-vel az ő villamosát.Ez nem fura?Ja és azt mondt ama megy szakítani a barátnőjével.Én pedig annyira szeretem...És a világ leghelyesebb fiúja.
Kérlek segíts annyira helyes és okos és ....Imádom őt!
Nagyon köszönöm előre is és szerinted van esélyem?Egy okos és átlagosan szép lány vagyok jó az alkatom de nagyon szőrös vagyok és kicsik a melleim.SEGÍTSSSSS!!!!!

Szakértőnk válasza a Imádom őt de vajon ő szeret? kérdésre

Kedves Levélíró!

Számomra ennyi információ alapján nem tűnik egyértelműnek, hogy milyen érzések lehetnek a fiúban veletek kapcsolatban. Egyáltalán nem biztos, hogy azért met B-vel, mert ő tetszik neki! Szerintem próbálj meg közelebb kerülni hozzá! Beszélgess vele minél többet, ismerjétek meg egymást, jelezd neki, hogy jó fejnek tartod, szívesen vagy vele. Mosolyogj rá, érintsd meg, adjál neki arra vonatkozó jelzéseket, hogy esetleg tetszik neked. Szervezz esetleg közös programokat, hogy minél több időt együtt tölthessetek. Biztos vagyok benne, hogy ha úgy alakul, hogy tényleg jól érzitek magatokat együtt, vonzódtok egymáshoz és elkezdenek köztetek mélyebb érzések alakulni, akkor azt nem fogja befolyásolni, hogy melyikőtöknek mekkora a melle vagy milyen problémái vannak a szőrtelenítéssel. Szedd össze az önbizalmadat és derítsd ki, hogy jobban megismerve is olyan helyes-e, mint amilyennek most tűnik!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor