Hogyan érjem el, hogy velem akarjon lenni?

2012.08.12.
Kedves Doktor Nő !
19 éves lány vagyok. Eddig még nem sikerült komoly kapcsolatot kezdenem senkivel. Ebből adódóan még szűz vagyok. Kicsit bánt a dolog (mármint a szüzesség) de nem érzem kényszernek vagy korhoz kötöttnek az elvesztését, viszont azt, nagyon bánom, hogy nincs olyan ember akivel lefekhetnék. Illetve, ez így nem is igaz, hiszen jelentkező akad bőven.
De most inkább leírnám az aktuális problémámat.
Van egy 22 éves fiú, egy házibuliban ismerkedtem meg vele. Már ott is történt egy s más közöttünk, de természetesen nem engedtem neki túl sokat. Aztán rá egy hétre elhívott magához. Egész normális volt, beszélgettünk, érdeklődött irántam (persze az is meglehet, hogy csak a szex reményében) de megint nemet mondtam neki, így csak addig jutottunk mint megismerkedésünk estéjén.
Az a gondom, hogy én megkedveltem ezt a fiút, de a barátai azt mondják, hogy ő nagyon nehezen kötelezi el magát.
Minden haverja kivétel nélkül azt mondta nekem, hogy kedvel engem a srác, jófejnek és vonzónak tart.
A legutóbbi alkalommal nála felejtettem a nyakláncomat (amit mellesleg ő maga kért meg, hogy vegyem le) és pár napja írt, hogy visszaadná, én válaszoltam, hogy rendben van, de azóta semmi. A válaszomat elolvasta, azt láttam, de nem írt vissza.
Szeretném valahogy elérni, hogy gyakrabban keressen, mert én szívesen lennék vele együtt, bármilyen szinten is...még ha ez csak heti 2-3 alkalmat jelent. Elég érzelmes típus vagyok, de mivel még nem volt kapcsolatom, már bármilyen alapon működőbe belemennék, ha az illetővel oda- vissza vonzódunk egymáshoz.
Azonban én nem szeretnék írogatni neki, keresni, mert ettől biztosan elriadna.
Nincs valami biztos tipp, ami működik és esetleg elérhetem, hogy még inkább megkedveljen, és többet is akarjon tőlem?

Szakértőnk válasza a Hogyan érjem el, hogy velem akarjon lenni? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerinten fontos lenne, hogy tisztázd magadban előre, hogy mit szeretnél ettől a fiútól. Mennyire szeretnél párkapcsolatot, mélyebb érzelmeket, elkötelezettséget, szexualitást, stb. Így könnyebben kiderítheted majd, amikor találkoztok, hogy ő partner-e ebben és így nem értitek félre egymást. Sokféle kapcsolati forma létezik, biztosan sikerülne olyat találnotok, mely mindkettőtök számára megfelel. Amennyiben tényleg tart az elköteleződéstől, talán könnyebb lenne úgy veled lennie, hogy csak jól érzitek magatokat együtt, ismerkedtek és majd meglátjátok, mi alakul köztetek. Nem kell kimondani azt, hogy egy pár vagytok ahhoz, hogy a kapcsolat meglegyen köztetek, arra azonban figyelj, hogy mindketten megkapjátok azokat a dolgokat a kapcsolatotokból, melyeket szeretnétek.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor