Mit tegyek?

2012.08.07.
Én egy 19 éves lány vagyok. És 4 éve ismerek egy fiút. Nekem tetszett, de lehet túl hamar közöltem vele, hogy tetszik nekem. Mindennap beszélünk, akár órákat. Mára már mindent megosztunk egymással, és megbeszéljük a problémákat.
Eléggé zavaros a mi kis történetünk, de valahogy elkezdem..
Történtek közöttünk dolgok...neki is volt közben barátnője, és volt, hogy miatta fél évre is letiltott mindenhonnan, nem beszélt velem és viszont szenvedtem...de egyszer csak újra írt. Sok minden történt köztünk idő közben. Szexuális téren is. De semmit nem bántam meg. Vele nem. Idén is beszéltünk arról, hogy jó lenne együtt lenni, de nem tettük meg. És ő azt mondta, hogy nem szeretné azt elrontani amit mostanában hoztunk össze, mert nagyon jl elbeszélgetünk, mára már mindent megosztunk egymásnak és elmondunk. Jó barátok lettünk és segítünk egymásnak. Ma találkoztunk...nála filmeztünk. És semmi nem történt..beszélgettünk, nevetgéltünk...pihentünk. A problémám az, hogy még mindig azt érzem amit már 4 éve..pedig próbálom elfolytani, mert nem akarom többet átélni, azt hogy ne legyen része az életemnek...mai nap folyamán rájöttem, hogy hiába is tagadom, mindig azt érzem amit régen...a közelsége megnyugtat, ha hozzám ér forr a bőröm, a szívem hevesen ver..egyszerűen boldog vagyok. ha ránézek megszeppenek mint egy félős kislány, aki csak nézni szeretné azt a csodát előtte és hallgatni a mindennél biztonságot sugárzó hangját..nézni a gyönyörű szemeit és mosolyát...nem hittem volna, hogy én még ezt érzem....tavaly láttam utoljára. de a mai nap ismételten felkavart. ez lenne a szerelem? mitől van ez?
éss nem tudom, hogy Ő mit akar...mert mondogatja h nem, meg barátok vagyunk...de ő nem tudná újra meg tenni, hogy ne beszéljünk, ezt ma is mondta...
fogalmam sincs mi ez közöttünk, mi ez az érzés...mit csináljak. teljesen tanácstalan vagyok
4éve érzem azt, hogy Ő a tökéletlen tökéletes...aki nélkül nem tudok elképzelni egy életet...
Bocsánat, ha bonyolult voltam..de ez tényleg elég bonyolult történet.
Nagyon szeretnék valamilyen választ kapni! Előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alapján, amit írsz, számomra úgy tűnik, hogy mélyebb érzelmi kötelék van köztetek. Régóta tart a kapcsolatotok és mintha a fiú is kötődne hozzád, érezne valamit irántad.Érdemes lenne szerintem beszélned vele arról, hogy ő miért nem szeretné, ha összejönnétek. Talán valami olyan félelme van, ami nem is annyira reális vagy bizonytalan és nem tudja, hogy mit is szeretne tőled vagy te őtőle. Úgy tűnik, te egészen biztos vagy benne, hogy mit szeretnél. Azt javaslom, viselkedj is ennek megfelelően, mondd el neki is és beszéljetek arról, hogy eddig miért csak kerülgettétek egymást. Adj időt a barátodnak, ha szüksége van rá, de legyél vele őszinte és várd el tőle is ugyanezt, hogy együtt kitalálhassátok, milyen kapcsolat lenne megfelelő mindkettőtöknek.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor