Tinikapcsolat?

ora 2012-07-22 18:40:14
Üdv!
12 vagyok és lány. Németországban élek és a suliban ismertem meg egy srácot. Egy szünetben láttam őt elöszőr amikor két barátnőm odajött hozzám, hogy ismerem-e Kevint. Amikor mondtam, hogy még sosem láttam bemutatták nekem. Kb 4 szót beszéltünk. Másnap megint jöttek, hogy dumáltak rólam és a srác azt mondta, hogy szívesen összejönne velem és megkérti a barátnőimet, hogy kérdezzék meg, hogy akarom-e. Nem nagyon tudtam erre mit mondani ezért megkértem őket, hogy ne mondjanak neki semmit. Néhány héten után már azt hittem, hogy elfelejtett amikor írt egy levelet, hogy szeret és, hogy neki én vagyok a legszebb lány a világon meg, hogy a napnál is szebb vagyok. A levelére visszaírtam, hogy ez nem ilyen egyszerű mert nem vagyok német származású és lehet, hogy ez őt zavarná. Nem írt vissza csak a többi szünetekben folyton engem bámult és amikor összenéztünk 5 másodpercnél nem bírtuk tovább.
Ezek után sem fordúlt meg a felyemben, hogy igent kéne mondanom csak amikor megint jöttek a csajok, hogy majdnem virágot vett nekem és, hogy órán folyton rólam beszél már eljátszottam a gondolattal. Már csak 1 hét van a suliból és teljesen frászban vagyok. Rettentően megkedveltem. Jobban mint eddig akrákit. A bátyám azt mondta, hogy meg ne próbáljam de akkor is... Egyre többet gondolok rá és hétvégenként már szabályosan hiányzik. A gond csak az, hogy némi akcentusom még van ami nehézséget okozhat és Kevinnek már volt egy barátnője. Eddig mindig azt mondtam, hogy 16 éves koromig nem lesz senkim és ez most teljesen összezavart. Az iskolarendőségbe is felvettek így ez is a fele szabadidőmet el fogja venni. Nem tudom mit jelent hatodik osztály végén együtt lenni valakivel és fogalmam sincs, hogy mit mondjak neki. Viszont azt sem akarom, hogy elfelejtsen. Tanácsra lenne szükségem.

Szakértőnk válasza a Tinikapcsolat? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, egy kapcsolat alakítható, hiszen pont az a lényege, hogy a két ember, aki együtt van, jól érezze magát benne. Ráadásul úgy tűnik, hogy Kevin tényleg szeretne veled lenni, úgy is, hogy tud az akcentusodról és arról, hogy nem vagy német származású. Egyébként nem gondolnám, hogy ez probléma lehetne és úgy tűnik, Kevin sem gondolja. Talán érdemes lenne beszélned vele erről az egészről, hogy kitaláljátok, hogyan lenne jó mindkettőtöknek, mit szeretnétek és mi az, amit biztosan nem. Ne menj bele semmi olyanba amit nem szeretnél, de azt írod, megkedvelted, hiányzik, amikor nem vagytok együtt, így ha jól értettem, az sem igazán tűnik vonzó megoldásnak a számodra, hogy semmi se legyen köztetek. Biztosan találhattok valami olyan megoldást, ami számodra is rendben van!

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések