7 évvel idősebb nálam

2012.07.06.
Kedves Doktornő!
14 éves vagyok és van egy fiú aki 7 évvel idősebb nálam és vagy 1 éve,hogy szerelmes vagyok belé.Szoktunk beszélgetni msn-en meg néha találkozunk is, ami nem nehéz, mert 1 utcába lakunk.Nem merem neki elmondani , mert félek a válaszától és szerintem tudja, hogy szerelmes vagyok belé , mert szokott adni apróbb jeleket, de én már ebbe beleőrülök. Volt neki egy barátnője akivel nemrég szakítottak de állítólag még mindig szereti és ez így nagyon rossz. Meg a 7 év is szerintem sok, jobb lenne elfelejtenem őt? Vagy lehet , hogy még lehet reményem? Nagyon jó fej, lehet, hogy megértené , de akkor is tartok tőle.
Ha esetleg össze jönne a dolog , attól nem kell tartanom, hogy akármilyen testi kapcsolat lenne köztünk, mert az exével se csinált semmit(állítólag) , mert az ő családja nagyon vallásos, és házasság előtt nem szexelhet. Mondjuk én még nem is akarok.
Előre is köszönöm a válaszát
Sára

Szakértőnk válasza a 7 évvel idősebb nálam kérdésre

Kedves Sára!

Azt gondolom, bár most valóban kicsit nagy lehet ez a korkülönbség, néhány év múlva már nem lesz ez ilyen látványos. Amennyiben úgy alakul, hogy kialakul köztetek mélyebb kapcsolat, egymásba szerettek és működik a kapcsolatotok, akkor ez nem lehet valós akadály köztetek. Próbáld szerintem jobban megismerni őt barátilag, hogy kiderüljön, milyen érzéseket is váltotok ki egymásból és ha úgy alakul, hogy megtetszel neki és még neked is tetszik, miután közelebbről megismerted, később még lesz időtök kialakítani, hogy hogyan is találhatjátok meg a helyeteket egymás életében. Beszélgess vele minél többet, figyeld a reakcióit és meglátod, merre alakul tovább a kapcsolatotok.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor