Nem tudom mit érzek szerető vagy barát?

2012.06.13.
Bele estem egy félévben egy barátság extrákkal storyba,a fiú is belém szeretett,de a távolság miatt nem szeretett volna semmit.
Féléven át gyötörtem magam azzal,hogy jöjjön már egy másik fiú és belőle szeressek már végre ki. A fiú az meg van,nem tudom,hogy szerelmes vagyok-e belé,ha vele vagyok tök jó még semmi nem történt csak ő elégített ki engem.Velem pedig még ilyen nem volt,hogy én ne szeretnék csinálni a fiúmmal semmit,úgy mondd nem "kívánom" őt. Ez annak a jele,hogy még várjunk egy kicsit?Vagy,hogy nem szerem?-ezért szakítanunk kellene?!
Tanácstalan vagyok,összezavarodtam. :| ŰŰ
Segítség

Szakértőnk válasza a Nem tudom mit érzek szerető vagy barát? kérdésre

Kedves Levélíró!

Tényleg, mintha kicsit össze lennének zavarodva benned az érzések a fiúval és azzal kapcsolatban is, hogy hogyan vagytok együtt. Azt javasolnám, próbáld magadban tisztázni, hogy mit érzel, miket gondolsz a mostani kapcsolatotokban, azt, hogy mit szeretnél és ehhez képest milyen ez a helyzet. Gyakran a szexualitás egy olyan "terep", ahol megjelenhet egy kapcsolatban amúgy is fennálló probléma. Vannak ellentmondások a történetedben: szerelmesek vagytok egymásba, de a fiú nem akar kapcsolatot, te meg nem kívánod őt szexuálisan. Olyan, mintha ő távol lenne, a távolság miatt nem akarna közelebb kerülni hozzád, te pedig csak félig engednéd bele magad a kapcsolatotokba, azaz szexuális téren nem engeded őt közelebb magadhoz. Valószínűleg segítene, ha sikerülne magadban tisztáznod, hogy megelégszel-e egy ilyen kapcsolattal, barátsággal extrákkal vagy szorosabb párkapcsolatot akarsz és ha ezt nem kapod meg a fiútól, akkor inkább kiszállsz a kapcsolatotokból.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor