Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Kíváncsiság ....!
  

Kíváncsiság ....!

ora 2012-05-23 14:40:36

Jó napot 17 eves fiu vagyok es mar kb egy éve rájottem hogy a fiuk tetszenek es vonzanak nem a lanyok . Nos es lenne 2 kerdesem . Az 1. ahoz kapcsolodik hogy megismertem 2 fiut is akikel nagyon jol ki jovok es kezdek veluk randizni meg minden es nem tudom ell donteni hogy mejiket valaszam . Vagy mi szerint doncsek ? Ez volt az elso kerdes a masik hogy felek tovab lepni a kapcsolatba mert felek hogy oszt sorra kerulne a szexre es attol tartok mert sok hejen olvastam mar hogy az elso fáj es en meg szuz vagyok . Van okom felni ? Mit tegyek?

Szakértőnk válasza a Kíváncsiság ....! kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem ha mindkét fiúval találkozgatsz, akkor el fogod tudni dönteni, hogy melyikük tetszik igazán. Ha nem sikerül dönteni, akár egy listát is írhatsz, amin felsorolod a jelöltek pozitív és negatív tulajdonságait, hogy kivel tudnád hosszabb távon elképzelni magad stb.

A szexuális együttlét ideális esetben akkor következik be, ha már kellőképpen megismertétek egymást, megbíztok egymásban, odafigyeltek a másikra, stb. Ha ez így van, akkor a megfelelő lelki háttér hozzájárul az esetleges kellemetlenségek csökkentéséhez.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések