Álom :S

ora 2012-04-01 12:24:09
Tisztelt Doktor/nő!
Már negyedszerre,ötödszörre álmodom ugyan azt, és kezdek aggódni. Nagyon valóságosnak tűnik. Az álom után még reggel is a hatása alatt vagyok.
Van egy nagyon jó barátnőm akivel már több éve legjobb barátnők vagyunk, és álmomban mindig kielégítjük (kényeztetjük) egymást. Ugye nem vagyok leszbikus? Ha találkozunk eszembe sem jut ilyen, nem vonzódom hozzá. Van barátom nem inkább vele kéne álmodnom ilyeneket?
Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!
Szép napot!
N.

Szakértőnk válasza a Álom :S kérdésre

Kedves N.!

Az, ami álmunkban megjelenik, gyakran egészen más, mint ami a valóság. Az álmokban összekeverednek a dolgok időben, térben, az érzések is másra irányulhatnak, mint valójában. Előfordulhat, hogy a félelmeink, vágyaink vagy akár egy-egy bennünk intenzívebben dolgozó érzés jelenik meg teljesen más környezetben, számunkra idegen formában. Valami ilyesmiről lehet nálad is szó, úgyhogy ne izgulj, az álmod nem azt jelenti, hogy leszbikus vagy. Főleg így, hogy amúgy nincsenek ilyen érzéseid, nem vonzódsz a lányokhoz és ehhez a barátnődhöz sem. Mindenesetre gondold át, hogy mi lehet az a számodra legfontosabb dolog az álmodban ami visszatérően megjelenik és vajon mi köze lehet a valós életedhez, félelmeidhez, vágyaidhoz vagy más érzéseidhez.

Minden jót!

 Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések