Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Hogyan érinthetném meg a ...
  

Hogyan érinthetném meg a tanáromat?

ora 2012-03-22 06:55:36
Kedves Szakértő!
Van egy 52 éves angoltanárom, aki nagyon nagyon tetszik nekem, őrjítően vonzónak találom. Teljesen felizgat a látványa és a közelsége. Tegnap egy elég laza, kissé kigombolt ingben volt, ami jól láttatta a szőrös mellkasát, amely kész afrodiziákumot jelentett számomra. Ezt csak fokozta, hogy ő – nem távolságtartó ember lévén – míg magyarázta az egyik feladatot, egészen közel húzódott hozzám. Nagyon jól esett a közelsége, felizgatott. Halkabban, lágyabban beszélt hozzám, azon a kellemes, férfias hangján. Arca egészen közel került az arcomhoz. Féltem, hogy tekintetem elárulja, mi is játszódik le bennem, ennek ellenére mélyen a szemeibe néztem. Ez fokozta bennem az iránta ébredő vágyat. Vágyakozva fürkésztem arcának és testének minden rezdülését. Szemeim megakadtak ajkain - melyeket oly’ szívesen éreznék ajkaimon - majd élvezettel siklottak lejjebb, végigpásztázván a testét, s elidőzvén a combjainál és ágyékánál, melyre kék színű farmernadrágja izgatóan feszült rá.
Teljesen beindultam rá. Hihetetlenül kívántam Őt, egyszerűen észveszejtően szexi volt. Egyből nedves is lett a puncim, és csak arra bírtam gondolni, hogy minél közelebb akarok kerülni hozzá, érezni Őt magamon/magamban. Testemmel szorosan testéhez simulni, miközben a nyelvemet lassan átdugnám abba a kívánatos szájába. Hevesen smárolni vele, s közben végigsimítani a testén: a mellkasán, hasán, a combjain, majd végül a farkát masszíroznám nadrágon keresztül. Aztán megszabadítanám Őt a ruháitól és én is levetkőznék. Ezt követően már meztelen testemmel dörgölőznék vágytól fűtve meztelen testéhez, majd elkezdeném mindenhol csókolgatni, ahol érném. A farkát is kényeztetném a számmal. Ekkorra már csöpögnék a vágytól és nedves puncimmal élvezettel csusszannék bele a meredező férfiasságába. Szenvedélyesen lovagolnám, miközben mámoros arccal mélyen a szemeibe néznék, s halk nyögések kíséretében így élveznék el rajta.
Viszont ez sajnos nem fog megvalósulni. Ezért a realitás talaján maradva, a kérdésem a következő lenne: Hogyan érintsem meg véletlenül a tanáromat (ártalmatlanabb területeken), úgy, hogy ne érezze rajta a szexuális motivációt?
Előre is köszönöm a választ!
Egy 17 éves lány

Szakértőnk válasza a Hogyan érinthetném meg a tanáromat? kérdésre

Kedves Levélíró!

Úgy tűnik, bár szeretnél a realitás talaján maradni és a kérdésed is erre irányul, mégis mintha könnyen "elszállnál az irrealitás világába". Szerintem gondold át, hogy valójában mit is szeretnél és vajon hol van az a határ, amit még meg is kaphatsz. Olvasva a kérdésedet, valahogy az a benyomásom, hogy nem csak egy szexualitástól mentes érintésre vágysz, hanem jóval többre. Érdemes lenne azt is átgondolnod, mivel fontos információ lenne magadról, hogy mi fogott meg ennyire a tanárodban, mi hat rád ennyire benne. Gyakran előfordul, hogy ha valakit nem ismerünk, az ismert tulajdonságai és a fantáziánk, vágyaink alapján kialakítunk egy képet róla, mely aztán jóval vonzóbbnak tűnik, mint egy bármilyen valóságos ember.

Minden jót!

 Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések