összeköltözés

2012.02.11.
Üdvözlöm!
Nincs nagy problémám,csupán pár kérdésem lenne.
2 éve élek komoly kapcsolatban,annak ellenére hogy több mint 60km választ el minket egymástól,nagyon jól működik minden. Párom és én is 20 évesek múltunk,szeretnénk valamikor még idén összeköltözni.
Nagyon szeretném én is,csak picit aggódom. Nem mondanám,hogy kényes vagyok,sőt.. de igénylem napi egy órában az "intimszférám". Magyarán szólva,lányból vagyok,kell magamra fordítanom néha egy kis időt,amit a férfiak elött "nem illik". Szőrtelenítés,szemöldökszedés,arcpakolás.. ilyenekre gondolok. Itthoni környezetben könnyű megoldani,mert csak magamra zárom a fürdőszoba ajtót és kész. Ha összeköltözünk,akkor is meg lesz ez? Nem szeretnék a párom elött egy elhanyagolt nő lenni. Ön mit gondol erről? Vagy hogy megy ez azoknál akik már összeköltöztek?
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a összeköltözés kérdésre

Kedves Levélíró!

Ne izgulj szerintem előre ezek miatt, mert amikor együtt éltek, kialakulnak majd maguktól. Nyugodtan beszéld meg majd a pároddal, hogy időnként legyetek külön egy kicsit. Ebbe beletartozhat az is, hogy nem sértődik meg, ha naponta 1 órára elfoglalod a fürdőszobát vagy az egyik szobát és nem szeretnéd, ha ott megzavarna. Biztosan neki is vannak ilyen kérdései az összeköltözésetekkel kapcsolatban! Egyébként is jót tesz egy párkapcsolatnak, ha meg tudjátok tartani mindketten akkorának az intim szférátokat, amekkorára szükségetek van. Akár azt is megbeszélhetitek, hogy időközönként külön-külön csináltok programot, hogy egyedül lehessetek vagy úgy találkozzatok a barátaitokkal, hogy a másik nincs ott veletek. A szőrtelenítéssel, szemöldökszedéssel és arcpakolással kapcsolatban pedig azt gondolom, hogy valószínűleg kerültök annyira közel egymáshoz, hogy ne okozzon problémát, ha esetenként meglátjátok, hogy a másik is emberből van, nő a szőre vagy megizzad edzés közben. Ezek emberi dolgok és nem feltétlenül elhanyagoltságot jelentenek, hanem lehet az intimitásnak is egy szintje, amikor esetenként nem csak "teljesen kész" állapotunkban mutatjuk meg magunkat a másiknak.

Minden jót

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor