Nem tudom meddig bírom még?

2012.01.13.
Egy olyan problémával fordulok ismét önhöz! A párom mostanában egyre jobban levegőnek néz!Nem érdekli hogy mi van velem viszont minden nap számon kér hogy merre voltam és hogy kik kerestek!Ha közeledni próbálok felé közeledni mindig vlmilyen indokkal leráz hogy nincs hozzá most kedve vagy egyszerűen csak fáradt!Én elhiszem hogy fáradt de azért az sem lehetséges hogy minden nap nagyon fáradt hisz van olyan nap mikor maga megmondja hogy nem csináltak semmit sem munkában csak tettek vettek egy pár dolgot! Mostanában felmerült az is hogy elküldik őket a cégtől és most hogy így ezt a tudtára adták még ellenszenvesebb velem mint előtte de csak velem! Próbálkoztam már azzal is hogy üljünk le és beszeljük meg a dolgokat de mikor erre kerülne sor akkor azzal elintéz hogy hagyjuk abba mert csak idegesítem azzal amit mondok!De arra nem hajlandó hogy elárulja hogy mi a baja azzal amit mondok!
Nem tudom mit tegyek hogy újra normális legyen velem és úgy közeledjem felém mint amikor nincs semmi probléma. vagy amikor jó kedve van! Az egészben a legbosszantóbb az hogy rajtam kívül mással beszél aki a környezetünkben van csak velem nem!
Nem tudom mit tegyek menjek e vagy maradjak vele? kérem segítsen!
Várom mi hamarabbi válaszát!

Szakértőnk válasza a Nem tudom meddig bírom még? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ha jól értem, azt szeretnéd, ha a párod úgy közeledne feléd, mint amikor nincs semmi probléma. Úgy tűnik azonban, hogy probléma pedig van. Valószínűleg kicsit sok bizonytalansági tényező jött össze az életében, gondolj csak arra, hogy milyen lehet a tudat, hogy elveszítheti a munkáját. Talán pont ezért tart attól is jobban, hogy elveszíthet téged is, ezért kér számon és kérdezgeti, hogy kik kerestek. Azt gondolom, ha ilyen körülmények közt azt érzi, hogy nem felel meg neked és nem adja meg neked azt, amire vágysz, ráadásul ezt te is nyíltan elmondod neki, az nem segít abban, hogy közeledni akarjon feléd, hanem esetleg csak jobban eltávolítja tőled. Legyél vele kicsit megértő, éreztesd vele, hogy szereted, bízhat benned és akkor is szeretni fogod, ha jobban bezárkózik vagy elveszíti a munkáját. Meglátod, ha azt érzi, hogy a kapcsolatotok stabil és számíthat rád, akkor jobban fog közeledni is hozzád. Adj neki egy kis időt szerintem, ha látsz arra esélyt, hogy jobb legyen a kapcsolatotok és szereted őt.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor