szeret még?

ora 2012-01-09 14:03:44
Megint én irok onnek! nemrégiben fordultam onhoz azzal a problémával h hogyan hoditsam vissza a páromat! Most az lenne a problémám hogy a páromtol h ha szoba hozom azt hogy szeretnék a menyasszonya lenni azt mondja ne is álmodjak rola és hogy gyerek vállalásban ne is gondolkozzak. nemtudom hogy mit gondoljak vagy hogy bízhatok e még abban hogy még mindig tényleg ugy szeret mint az elején!
Volt már olyanra is példa példa hogy egy veszekedés alkalmával nekiláttam a ruháim pakolásának és még o állított le! Már tobb mint 4 éve vagyunk egyutt! mikor azt mondom hogy elhagyom elmegyek haza akkor konyorog hogy maradjak!néha nagyon odaadoan tud viselkedni néha pedig teljesen azt érzem hogy felesleges vagyok számára!
Mit tegyek????

Szakértőnk válasza a szeret még? kérdésre

Kedves Levélíró!

Sajnálom, de ennyi inforrmáció alapján nem tudlak beazonosítani, bár tippem van, hogy ki lehetsz.

Azt gondolom, amíg sokat veszekedtek és az is felmerül, hogy elhagyd, korai azon gondolkoznotok, hogy összeházasodjatok. Valószínűleg a barátod is így gondolja, először azt szeretné, ha rendben lenne köztetek minden és csak utána gondolna házasságra. Emiatt ne érezd magad feleslegesnek. Ne gondolkozz ennyire végletesen, hogy esküvő vagy szakítás létezik, hiszen egy kapcsolat ennél sokkal többről szól és rengeteg átmeneti állapot van a kettő között. Biztosan szeret téged a barátod, csak bizonytalan a veszekedések miatt abban, hogy mennyire illetek össze és nem szeretné, ha az esküvű vagy az a címke, hogy jegyesek vagytok, elvonná a figyelmeteket a valódi problémáitokról.

Figyeljetek inkább kicsit jobban oda egymásra, csináljatok közös programokat és őszintén beszéljetek a gondjaitokról az indulatos veszekedések helyett. Valószínűleg, ahogy egyre jobban működik majd a kapcsolatotok úgy lesz számára is egyre szimpatikusabb a házasság gondolata.

Minden jót!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések