A barátom megcsalt, de kér még egy esélyt. Mit tegyek?

2011.12.12.
Kedves Szakértő! A barátommal már egy jó ideje együtt vagyunk és ő szeret engem..de én még nem vagyok tisztába az érzéseimmel. És ő mégis megcsalt. Azt mondta hogy csak azért mert részeg volt, és egy buliban volt. Megígérte hogy többet nem tesz ilyent, és sírva kérte a bocsánatot. Nekem fogalmam sincs hogy mit tegyek, hisz én érzek iránta valamit, talán csak nagyon kedvelem nem tudom..De tény hogy nagyon megsajnáltam, de nem mutattam ki neki. Ő azt mondta szeret, és én hiszek neki, de valamiért kételkedem. Mit tegyek?

Szakértőnk válasza a A barátom megcsalt, de kér még egy esélyt. Mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Elég zavarosnak érzem a leveledet, gondolom az érzéseid is hasonlóan kavarognak. Azt írod, hogy te vagy bizonytalan az érzéseidben, a barátod szeret téged és mégis ő csalt meg. Ez már önmagában ellentmondás, mert ha te nem szereted, miért fáj ennyire és ha ő szeret, akkor mi vitte rá, hogy más lánynál keressen bármit is. A részegség szerintem nem elég indok, inkább az a kérdés, hogy mit nem kapott meg tőled. Persze érdemes lenne azt is tudni, hogy mi számít megcsalásnak, mert óriási különbség van egy ölelés, egy csók és a szex között.

Szerintem beszélgess vele minél többet, engedd, hogy jobban megismerjétek egymást és kialakuljon, hogy valójában mit is éreztek egymás iránt. Ne büntesd feleslegesen a félrelépése miatt, hanem vedd inkább jelzésnek, hogy így adott valamit a tudtodra, amit nem tudott elmondani. Azt gondolom, ha tényleg jó nektek együtt, szeretitek egymást és megbíztok a másikban, akkor meg sem fog fordulni a fejében, hogy másik lánnyal kezdjen.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor