Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Figyelem felkeltése
  

Figyelem felkeltése

ora 2011-12-05 18:45:40
Jó napot! Én azt szeretném megkérdezni, hogy hívjam fel magamra a figyelmet a fiúknál!! Mert 14 éves vagyok és még nincs senkim! Maga szerint az nem ciki, hogy még nem volt pasim??? Mert az osztálytársaimnak már szintem majdnem mindenkinek volt 3-4 kivételével!! Segítsen nekem hogy legyen pasim! Mert tetszik nekem valaki de nem merem magamra felhívni a figyelmet, mert nem is ismer csak esetleg látásból, mert egy helyen lakunk de sosem köszön! Előre is köszönöm és várom a válaszát!
Noémi

Szakértőnk válasza a Figyelem felkeltése kérdésre

Kedves Noémi!

Szerintem egyáltalán semmi ciki nincs abban, hogy 14 évesen még nem volt pasid! Ne érezd úgy, hogy pasit kell szerezned csak azért, mert sok lánynak már volt! Inkább várd meg azt a fiút, akivel tetszetek egymásnak és tényleg együtt szeretnétek lenni. Hidd el, nem valószínű, hogy túl sok örömet adna egy olyan kapcsolat, amibe csak azért mész bele, hogy neked is legyen pasid.

Próbálj esetleg te közeledni kicsit ehhez a fiúhoz, aki tetszik. Mosolyogj rá, köszönj neki te, amikor összefuttok és próbálj vele beszélgetni, ha úgy adódik. Hátha lehet belőle valami, de ha mégsem, akkor ne keseredj el miatta, találsz majd olyat, akivekl kölcsönös az érdeklődésetek!

Minden jót!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések