Magatartás

ora 2011-11-28 14:08:15

Nem tudom, mi van velem. mióta utolsó kérdésemre választ kaptam, kicsit nyugodtabb vagyok. De a magatartásom borzalmas! például a tesitanáromnak benyögtem, hogy "De Dani érsek, meg öltözünk, erre meg beírt nekem az ellenőrzőmbe. Miért? egyébként az utolsó 2 napban már 3 nevelőit kaptam. a szüleimnek pedig nem merem elmondani. Ugyanis ők inkább csak beszélnek, ordítoznak, és ez rosszabb, mint ha ütnének.Mit tegyek?

Szakértőnk válasza a Magatartás kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, ha a magatartásod ennyire borzalmas, esetleg érdemes lenne átgondolnod, hogy vajon miért csinálod ezt. Milyen gondolatok, érzések vannak benned, amikor valami olyat csinálsz, amiért beírást kapsz? Mi az, amit valójában el szeretnél érni? Gondold át ezeket a kérdéseket, hátha sikerül rájönnöd, mit is szeretnél valójában és akkor talán másképp is megpróbálhatnád elérni, hogy ne legyenek ilyen problémáid belőle.

A szüleidnek pedig valahogyan mégis elmondhatnád minél előbb, mert előbb-utóbb úgyis megtudják és így talán kisebb balhé lesz belőle. Talán azt is elmondhatnád nekik, hogy problémáid vannak és szeretnéd, ha meghallgatnának és megpróbálnának segíteni valahogyan.

Hajrá!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus

- hirdetés -