Miért vannak hangulat változásaim??

2011.11.22.
Mindennap szinte más hangulatban vagyok... 17 éves vagyok gondolom a tinikor az oka.. na de minden nap ?? elég rossz egy idő után.. nem szeretek társaságban lenni.... mit csináljak ? Válaszát előre is köszönöm!
Üdv, Hella

Szakértőnk válasza a Miért vannak hangulat változásaim?? kérdésre

Kedves Hella!

Valamennyire a tinikor is lehet felelős a hangulatváltozásaidért, de talán te magad is rájöhetsz, hogy mi az oka. Figyeld meg, mitől függ, hogy éppen jobb vagy rosszabb a hangulatok, milyen eseményekhez köthetők a változások és keress rá módot, hogy te magad is javíts a hangulatodon, ha szükségét érzed. Bármi segíthet, ami jobb kedvre derít, egy gyors beszélgetés valakivel, akit szeretsz, egy bögre finom kakaó, illatos fürdő, sport, stb. Próbáld ki, hogy nálad mi válik be. Amennyiben úgy érzed, hogy a hangulatingadozásaid kicsúsznak a kezedből és minden ok nélkül nagyobb változások állnak be, jó ötlet lehet egy pszichiáter felkeresése, hogy megbeszéljétek, ez még belefér-e a tinikori változásokba.

Emiatt meg szerintem ne tartsd magad távol a társaságtól, biztosan más sem mindig jókedvű és meg fogják érteni, ha esetleg rosszabb napod van. Talán még jobban is érzed magad, ha kimozdulsz!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor