mi legyen ?

2011.11.18.
van egy fiu aki nekem tetszik man beszeletunk volt messengerren .. ugy bexeltem mintha nem akkarnek semmit o 22 eves en pedig 14 ? :-s mit tegyek? hogy rea jojon hogy tetxik nekem? .. nekem messengeren azt mondta hogy sexeljuk ez normalis ? azutan nem is de nekem nagyon tetszik..! mit tegyek ?:-s kerem segitsen !!!!

Szakértőnk válasza a mi legyen ? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, ha ő valóban csak szexelni szeretne veled, abba nem lenne jó ötlet belemenned. Hozzád képest ő egy felnőtt férfi és akár problémája is adódhat ebből a kapcsolatból, hiszen szinte a pedofília határát súrolja, hogy ilyen ajánlatot tett neked (13 éves kor alatt büntetendő is lenne a szexuális együttlét). Ezenkívül te is nagyon fiatal vagy egy ilyen kapcsolathoz testileg és lelkileg egyaránt. Ettől még tetszhet neked, láthatsz benne dolgokat, melyek felkeltik az érdeklődésedet, de azt gondolom, ha nem ismeritek egymást jobban, az nem is lehet komolyabb érzelmi kötelék a te részedről sem.

Természetesen más lenne a helyzet, ha másképp közeledne, ismerkedni, beszélgetni, együtt lenni akarna és türelmesen várna rád még jó néhány hónapot, akár évet amíg te is készen nem állsz majd arra, hogy lefeküdj vele. ebben az esetben kialakulhatna köztetek valódi érzelem és egy boldog kapcsolat.

Gondold át, hogy összességében milyen az ő hozzáállása, tudatosítsd magadban, hogy te milyen jellegű kapcsolatra vágysz, mit szeretnél tőle és dönts el, érdemes-e így belemenned a további beszélgetésekbe. Legyél vele őszinte, mondd el neki is, hogy mit szeretnél, hadd döntse el, meg tudja-e adni azt neked.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor