Elhagyatottnak érzem magam

2011.11.02.
Sajnos már évek óta magányban élek senkit sem engedek közel magamhoz mert sokan elárultak már és kiábrándultam mindenből és mindenkiből. Hajdanán kezdődött minden mikor még nem tudták a családomban sőt a környezetemben sem hogy én más vagyok, s nem a lányok társaságát keresem. Mindig s minden kor ez csak hátrányomat szolgálta, s szolgálja a mai napig hogy félek emberektől már, kerülöm a társaságokat szociális fóbiám alakult ki. S ez a minden napi személyes családi kapcsolataimra is rátette a bélyegét. Mikoron kiderült, szörnyű sok bántást kaptam amiért kórházban végeztem. Nos, nagy ugrásokkal haladok mert nem tudom ezt ember fia képes e megérteni mert csupa komplikált s szerencsétlen élet volt az ami végig követte eddigi pályafutásomat. Senkiben nem bízos s ha biztam is hajdanán az már örökre kihalt belőlem. Ez a világ az árulásról, és emberi értékek eltiprásáról szól. Szükségem van egy valaki emberre aki még utoljára kérdéseimre megadja a válaszokat és lehető legnagyobb tudása szerint próbál segíteni nekem.

Szakértőnk válasza a Elhagyatottnak érzem magam kérdésre

Kedves Levélíró!

Nehéz lehet egy ilyen világban élned, melyben ennyire nincsen bizalom. Az, hogy ennyi bántást kaptál, megmagyarázza, hogy miért zárkózol el a világ elől, de valószínűleg te is érzed, hogy ez nem az, ami valóban boldoggá tehet. Biztosan van olyan olyan ember, aki nem bántana, sőt, olyan is, aki szeretne és elfogadna téged, ha lehetőséget kapna arra, hogy megismerjen! az eléggé irreálisnak tűnik, hogy mindenki csak negatív legyen. Ha megpróbálnál mégis, a sok negatív tapasztalatod ellenére nyitni a többiek felé, talán szerezhetnél pozitív élményeket is, akármennyire is nagy lépésnek tűnhet ez most a számodra. Biztosan képes vagy változtatni!

Azt gondolom, ismeretlenül, neten kersztül sajnos nem tudom neked megadni neked azt a segítséget, melyre szükséged lenne. Fordulj személyesen pszichológushoz, hogy együtt hatékony megoldást találjatok a helyzetedre!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor