Ö (L)

2011.10.12.
Kedves doktornő miután szakitottam a barátommal, ré egy két hétre az exem legjobb haverja össze akart jönni velem , mondtam neki h én is szeretem de nekem ez még tul korai lenne ..
igy hát rákb 2 hónapra mondtam Kokszinak hogy akkor igen én is szeretnék járni veled ha te is akarsz velem , erre ő irta hogy nem tom és mindig azt mondja/irja hogy nem tom és én meg már télleg nem tudom hogy mit tegyek sokan a barátnőim közül azt tanácsoltál hogy hivjam félre csókoljam meg és menjek el , ha szeret utánam jön és vissza csókol ha pedig nem akkor igy jártam de nem tudom mit tegyek kérem sürgösen segitsen !!!
//Detty//

Szakértőnk válasza a Ö (L) kérdésre

Kedves Detty!

Ha úgy érzed, próbálkozz meg ezzel a módszerrel, menj oda hozzá, csókold meg és nézd meg a reakcióját. Így valóban eldőlhet, hogy mit is érez valójában. Én azért a helyedben megpróbálnék azért beszélni is vele erről, ha az előző módszer valamiért nem válik be. Kérdezd meg tőle személyesen, hogy miért bizonytalankodik és mondd el neki, hogy te tényleg szeretnél vele összejönni, csak amikor kérdezte, akkor még nagyon friss volt a szakításod és elbizonytalanodtál. Ne hagyd annyiban, amikor azt válaszolja, hogy "nem tom"!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor