Szülinap.

ora 2011-09-30 19:08:04
Jó estét. Andi vagyok, egy 17 éves lány. szerelmes vagyok nagyon egy papba, aki katolikus.. Balázs tisztibe.. :(
Most nemsokára lesz a születésnapja.. nem rég bejelöltem a facebook közösségi portálon.. és szeretném felköszönteni.. ha egy átlagos tiszti lenne talán sikerülne.. de gy nem tudom mit írjak.. szeretném a segitségét írni h hköszöntsem fel? legszivesebben megirnám hogy szeretem..de azt nem tudom..:( kérem segitsen! fontos. iron minél hamarabb
üdvzlettel Andi

Szakértőnk válasza a Szülinap. kérdésre

Kedves Andi!

Szerintem bárhogyan is köszöntöd fel szülinapja alkalmából, biztosan örülni fog. Azt gondold át, hogy szeretnéd-e az üzenetedben azt is a tudomására hozni, hogy szerelmes vagy belé, vagy inkább úgy viselkednél vele, mint egy átlagos tisztivel, aki valamennyire fontos neked. Döntsd el azt is, hogy mit szeretnél elérni ezzel az üzenettel, mi vele a célod.

Egyébként, szerintem ne hagyd figyelmen kívül azt a tényt, hogy katolikus papról van szó, aki valószínűleg nem véletlenül döntött a hivatása mellett. Mint pap, lényegében elérhetetlen a számodra, így talán érdemes lenne azt is átgondolnod, hogy mit szeretnél tőle, milyen reakciót vársz, amennyiben úgy döntesz, hogy elmondod neki, mi a helyzet. Biztosan vannak elérhetőbb fiúk is a környezetedben, akik viszonozni tudnák az érzéseidet és így valóban boldoggá tehetnének!

Minden jót!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések