Még nem kaptam választ!

2011.09.30.
Kedves szakértö! már lassan 1 hete nem kaptam választ a levelemre,pedig nagyon érdekelne a tanácsa.Már egyszer újraküldtem,de még mindig semmi.Szabadságvágy..volt a levél címe...küldjem újból..?? nagyon szeretnék választ kapni,köszönöm!

Szakértőnk válasza a Még nem kaptam választ! kérdésre

Kedves Levélíró!

Megválaszoltam a kérdésedet, ne haragudj a kis csúszáért, én is emberből vagyok...

Azért idemásolom, amit írtam, biztos, ami biztos:

"Szerinten először is próbálj a saját érzéseiddel tisztába jönni úgy, hogy egy időre félreteszed azt, hogy a többiek mit gondolnának, hogyan tudnál nekik megfelelni. Mindenki úgysem tarthat jó fejnek, mert annyira mások az emberek, így talán könnyebb lenne, ha elsősorban saját magadnak próbálnál megfelelni és elhinni, hogy aki szeret, az tényleg szeret annyira, hogy elfogadjon olyannak, amilyen vagy. Hiszen most is ez történik, gondolom olyan nagy különbség nem lehet a valódi éned és aközött, amit a többieknek mutatsz. Nekik is ugyanolyan problémáik, félelmeik és vágyaik vannak, mint neked, és ha meg mered mutatni ezt az oldaladat is, az csak sokkal megközelíthetőbbé fog tenni téged mások szemében, mert nem érzik majd azt, hogy biztosan túl esendőek hozzád képest.

A fiúkkal kapcsolatban is azt gondolom, hogy a kifogáskeresgélés helyett próbálj inkább arra figyelni, hogy hogy érzed magad vele, szeretnél-e újra találkozni vele és örülsz-e a közelségének testi és lelki szinten. A többi majd alakul magától, ha engeded. Kifogást, hibát a másikban bármikor lehet találni, viszont olyat, akivel valóban jól érzed magad, már nehezebb. Hallgass az érzéseidre!"

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor