Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / nem szeretem..legalabbis ...
  

nem szeretem..legalabbis azthiszem..

ora 2011-09-23 20:08:40

Kedves Doktorno!
Mar irtam itt levelet,es nagyon megnyugtato es biztato valaszokat kaptam,remelem ezuton is kapok segitseget.
Lelki problemaim vannak osszekapcsolodva testi problemaimmal..8 honapig voltam egyutt a volt baratommal,nagyon szerettem,lefekudtem vele,minden rendben volt,de soha nem volt orgazmusom vele.Nagyon ovatos,es gyenged volt, de hianyoztak azok a vadabb tipusu szoritasok,olelesek,fogasok...szenvedely.. Miutan szakitottunk,osszejottem egyik ismerosom volt baratjaval,aki mindigis arrol volt hires,hogy vegig dugta az egesz sulit.. De ahogy mi osszeismerkedtunk,mintha egy masik ember valt volna belole..nekem nagyon tetszett,es NAGYON akartam! Nem hittem el,hogy valaha is osszejon,mivel mindig az volt a szemem elott,hogy O csak jatszadozik a lanyokkal..erre kiderult,hogy belem szeretett...nagyon boldog voltam,azt ereztem,elertem mindent,amit akartam,majd jottek a gondok.Nem tudtam vele termeszetesen viselkedni,kerultem,nem akartam vele lenni,ha vele voltam sem ereztem semmit...1 honapja vagyunk egyutt,de semmit nem erzek..lefekudtem vele,mar a 2.het utan,nagyon fajt(biztos azert,mert nem szeretem,es gorcsoltem vegig) megbantam..azthittem,ezutan enis csak a jatekszere leszek,de nem is bantam,mert ugy se szeretem..erre megjobban ragaszkodik hozzam,megjobban akar,allandoan hianyol,es szeret. Aztmondta,hogy nehogy atverjem,mert tulsagosan is megszerett..en probaltam neki elmondani,hogy nem erzek semmi komolyat,de aztmondta,varjunk,biztos kialakulnak az erzelmek..Nem alakultak! Szegyenlos vagyok elotte,nem tudok termeszetesen viselkedni vele,egyszeruen borzasztoan erzem magamat akkor,amikor vele vagyok.Raadasul nem hasznal parfumot,vagy sprayt ,en szeretem ha egy srac finom illatu,neki nincs semmi illata,neha meg budos is..undorodok tole,ugyanakkor nem akarom elvesziteni,mert nagyon szeretem mint baratot..es az igazat megvallva szeretem,ha szeretnek,szeretem,ha van baratom,aki mellettem van,es elolthetem vele a szabadidomet..Mit tegyek? Fekudjek le vele megegyszer,hatha jobb lesz,es jobban fogok kotodni hozza,vagy szakitsak?!
Elore is koszonom: egy 15 eves lany:)

Szakértőnk válasza a nem szeretem..legalabbis azthiszem.. kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, az semmiképpen sem lehet jó megoldás, ha megpróbálsz magadra kényszeríteni olyasmit, ami ekkora ellenállást vált ki belőled. Ne akard megerőszakolni magad, hanem inkább gondold végig, hogy mit is szeretnél valójában! Azt írod, hogy szeretnéd, ha lenne valaki aki szeret, ugyanakkor, bár eleinte boldog voltál, hogy a fiú veled szeretne lenni, inkább úgy érzed, hogy barátként szereted őt. Valami megváltozhatott benned időközben.

Gondold át, akkor miért vagy vele mégis, miért mentél bele ebbe a kapcsolatba. Milyen félelmeid lehetnek, melyek megakadályozzák, hogy elengedd magad mellette és önmagad lehessél? Talán ha kicsit kevésbé akarnál olyan képet mutatni magadról, mely nem te vagy, oldottabb tudnál lenni mellette, mindketten jobban éreznétek magatokat és könnyebben rájönnél, hogy van-e értelme folytatni ezt a kapcsolatot, milyen érzéseid vannak vele kapcsolatban a szorongás és a magdra erőltetett dolgok mögött.

A spray-vel kapcsolatban azt gondolom, emiatt felesleges lenne szakítanod vele, inkább vesd fel neki, hogy ezt-vagy azt az illatot nagyon tudnád szeretni rajta. Biztosan igyekszik majd a kedvedben járni, ha tényleg szeret.

Minden jót!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus

- hirdetés -