Első szerelem

2011.09.16.
Lehet hogy hosszú leszek és igazából sosem fordultam semmilyen szakemberhez mert igazá úgy vagyok vele hogy nem szeretek más segítségére szorulni, inkább magam oldom meg a dolgokat. De tudom a szakemberek ezért vannak. ÚGyhogy nekikezdek a történetnek.
Tavaly Kőszegen rendeztem egy házibulit ahova meghívtam a barátaimat és az egyik barátom nővérének akit ismerek szülinapja is volt azon a napon. Így meghívta a barátnőit. És hát ott ismertem meg az ELSŐ-t akiről azt hittem nekem sosem jön el, de az Élet hoz meglepetéseket. Andi már volt egy 4 éves kapcsolatban amikor megismertem és figyelmeztetett is hogy van neki. Nagyon vonzó és intelligens lány amúgy. (realitáshoz mérten mondom.) Így tavaly ősszel volt ez az elején titkos kapcsolatunk de kiderült persze.. a barátja meg nagyon nem örült. De találkozgattunk és Ő láthatóan nagyon szerelmes volt belém. Mondta nem kívánja azt az érzést senkinek amit ő akkor érzett hogy 2 ember között kell választani. Én lelkileg akkor padlón voltam mert én pesti ő meg kőszeg környéki. A távolság pedig nagy úr. Beletörődtem már hogy így lesz és hogy többé nem láthatom de a képbe jött egy másik lány akihez kezdtem vonzódni amíg azt nem mondta hogy a távolság miatt ez sem működhet. Igaza volt. Pont abban a pillanatban amikor írta ezt nekem Andi felhív.(Az élet újabb hhihetetlen pillanatai.) Felcsillant a remény bennem és találkoztunk megint. Most nyáron voltam a legtöbbet vele. És az első alkalom hogy lefeküdtem lánnyal, természetesen védekeztünk ez nem is kérdés. A családjával sikerült megismerkednem akiknek nagyon szimpatikus lettem. De most Pestre jött AnDi állásinterjúra Angliába. 1 évet kint lesz. én most érettségizem Anglia nagyon vonz (nem miatta elsődlegesen) és Párizs továbbtanulásra. De nem tudom mi lesz most velünk. Nagyon szeretném hogy a jövőben valahogyan folytatódna kettőnk között a kapcsolat. Ha mindketten konszolidálni tudjuk életünket. Azt akarom mondani remélem a jövőben is lesz hozzá közöm, mert lehet a szerelem elvakít. Se Pesten és sehol a világon máshol nem találtam ilyen okos szép intelligens lányt mint Ő. A helyzet az hogy Vele lennék mert tudom NINCS belőle mégegy a világon. Őt senki nem tudja pótolni mindazt amit emberileg képvisel, megjelenésében értékeiben........ lehet hogy segít hogy leírtam mindezt és köszönöm hogy meghallgat.

Szakértőnk válasza a Első szerelem kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem ne add fel az álmaidat csak azért, mert Andi élete most úgy alakul, hogy Angliában lesz egy ideig! Beszélj vele, mondd el neki, mit érzel, azt is hogy nem szeretnéd őt elveszíteni és amennyiben ő is így érez, találjátok ki, hogy lenne a legjobb mindkettőtöknek. Nem gondolnám, hogy ez a helyzet hosszabb távon komolyan a kapcsolatotok útjába állhat, ha tényleg szeretitek egymást és együtt akartok lenni!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor