Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / ivett&mit tegyek vGY MI A...
  

ivett&mit tegyek vGY MI A TEENDŐ?

ora 2011-09-15 16:18:44
kedves szihológus!
a következő lenne a kérdésem nagyon szeretem a barátomat és 2hónapja vagyunk én 19éves vagyok ő meg 18!ő is nagyon szeret jol megértsük egymást és nagyon sokat gondolkoztam azon hogy összeköltözhetnék vele sokkal jobb lenne ugy minden!mert az én családi hátterem elég stresszes ,nevelőanyámmal nem beszélek levegőnek néz és hát igy elég nehéz kibirni!!!az lenne a kérdésem hogy előáljak a barátomnak azzal a kérdésel hogy költözzünk össze!!!:?????????????segitsen!kösönöm IVETT

Szakértőnk válasza a ivett&mit tegyek vGY MI A TEENDŐ? kérdésre

Kedves Ivett!

Szerintem, ha felmerül benned ez a kérdés, hogy itt van-e már az ideje, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy valóban készen állsz-e rá, elég érett a kapcsolatotok arra, hogy összeköltözzetek. Egyébként azt gondolom, hogy 2 hónap nagyon rövid idő és akármennyire is szeretitek egymást, talán hagyhatnátok még egy kis időt a kapcsolatotoknak, hogy mélyüljön, erősödjön, jobban megismerjétek egymást és így könnyebben tudjátok majd venni az összeköltözés során felmerülő zökkenőket. Ha úgy érzed, nyugodtan hozd fel ezt a témát a barátodnak, beszéljetek róla, tervezgessetek, de ne siessetek el semmit, amíg egy csepp bizonytalanság is van bennetek.

Talán azt is érdemes lenne átgondolnod, hogy mennyire azért szeretnél vele összeköltözni, hogy mindig együtt lehessetek és elkezdhessétek építgetni a közös életeteket és mennyire azért, hogy elkerülhess otthonról. Azért költözz vele össze, mert szereted őt és együtt akartok lenni!

Minden jót!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések