....lány

ora 2011-08-15 21:19:25
9éves lány vagyok van egy barátomkilenc éves.a multkor átmrntem hozzá játszani. kártyáztunk.s akk felhivoot az ágyba hogy ne fázzunk meg.tovább játszodtunk és kacaráztunk.nem tudom hogy történhetett de elaludtam.
késööb egykor ö még nem aludt de az ágyban volt,és én felkeltem. ö elkezdet csokolgatni.én nem tudtam ellen állni neki.aztán levetköztetett s elkezdte harapdálni a fülemet.és egyszer csak sexxelni kezdett.nem tudtam ennek sem ellen álni hisz szerettem öt dee csak barátilag.de még nem jött meg a menstruáciom nem tett ovszret.lehete valami bajjunk.vagy fojtathassuk?
nekem ez volt az elsö és meg szeretném ismételni,belezugtam
a szüleink nem tudják
bem is akarjuk elmondani hisz azt gondolnák hülyék vagyunk,de nem szerelmesek vagyunk már és ez rendes szerelem,hosszu távu remélrem.szeretek szexxelni
lehete valami bajunk h ilyen kicsikén szexxeltünk
azelött masztrulbáltam

Szakértőnk válasza a ....lány kérdésre

Kedves Levélíró!

Erősen kétlem, hogy ezt a levelet egy 9 éves kislány írta.. Szerintem, ha már kamu történeteket kell ide írni, akkor valami hihetőbbel kellene előállni.

De, hogy maradjunk a komolyságnál: ilyen fiatalon a szexuális élet semmilyen formája nem javasolt, még a csókolózás sem. Ennek az az oka, hogy a gyerekek semmilyen szempontból (sem lelkileg, sem testileg) nem alkalmasak a szexuális életre, és a korán kezdett szexualitásnak később negatív hatásai is lehetnek.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések