Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Előkészületek...
  

Előkészületek...

ora 2011-06-30 18:01:37
KTisztelt Dr. Nő!
A fiúmnál eljött az az idő, hogy mindenképpen akar velem anális kapcsolatot létesíteni, én viszont mivel amatőr vagyok, nem tudom milyen előkészületek szükségesek ahhoz, hogy 100%-osan biztosak lehessünk benne, hogy ez a menet higiénikus körülmények között zajoljon le.
Ugyanis félek attól. hogy aznap pont nem voltam még WC-n, mert nem kellett, de attól még tudom, hogy olyankor sem üres a vastagbelünk, az pedig hogy kimossam zuhanyrózsával, az rossz ötlet amikor legalább 50 km-t kell utaznom, hogy vele találkozzak, addig meg tuti hogy szét izgulom magam , ami meg tuti hogy megint nem üres beleket eredményez...
Tudom, hogy hülyén hangzik a dolog, de ha egyszer a pornósztárok is megtudják csinálni, én miért ne lennék képes magabiztosan odaadni magam?
Én csak vmi útmutatást szeretnék, hogy mégis mit kéne tennem, hogyan tudnék felkészülni arra, hogy valóban legyen neki hely..
Ha 3 napig nem eszem mielőtt talizunk akkor úgy már biztos rendben lesz?
Kibírom, nem arról van szó, csak tudni szeretném, hogy mi lenne a legjobb megoldás :)
Mindenesetre egy biztos, hogy itt az étkezés a legfontosabb, hogy mit eszek..
Sajnos viszont már fogalmam nincs, mert olvastam, sok helyen.. Hol a zöldséget, gyümölcsöt, [rostos ételeket] ajánlják, hol pedig a kekszet és a kenyeret, a [szénhidrátot], s néhol még a zsíros ételeket is, mondván, hogy a széklet zsírossága révén teljesebb munkát végezhetsz és akkor biztos lehetsz hogy nem marad benn felesleg :O
Az én tapasztalataim ezekből:
[Rostok] : A zöldségektől pont hogy nem egybe jön ki minden, hanem ilyen marcangolt kartonpapírállagban.
[Fehérjék]: A túrótól tejföltöl világosabb és puha lesz, hústól pedig büdös lesz a széklet.
[Szénhidrátok] Talán még ez a legjobb, mert egybe jön világra, nem pedig darabokban elvétve. Viszont itt pedig kemény a széklet és nehéz megszülni, bár lehet, h a sok folyadékivás megoldja.
Miután teljesen összezavarodtam a sok különböző tanácstól, megkérdezném, hogy ön mit tud ezekről, s mit javasol, mit csináljak, hogy magabiztossággal beengedhessem a barátomat, ha már ennyire ki szeretné velem próbálni?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Robina :)

Szakértőnk válasza a Előkészületek... kérdésre

Kedves Robina!

Ezt nem tartom szigorúan vett orvosi kérdésnek, és azt tanácsolom, anális szexszel foglalkozó fórumokon próbálj tanácsot kérni, illetve szerintem a saját tapasztalat lesz a leghasznosabb. Mindannyian másképp működünk, ez vonatkozik a székürítés gyakoriságára, rendszerességére, a széklet állagára stb. is.  A végbél kiürítésére az egészségügyben a beöntést használjuk, ez eléggé hatékony módszer. Kapható hozzá felszerelés, adott esetben ezt a megoldást is kipróbálhatod.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések