elájultam?

2011.06.18.
hello,
14 éves lány vok. szval hallottam ezt a direkt ájulást....és ki akartam probálni(megint)..egyszer már sikerült....
na és a lényeg az hogy nem tom hogy mi is történt...mert eccerűen kiesett
szval ugye guggoltam,nagy levegő és kifuj..szédülésig,,,,utána még egy nagy levegő benntart,és fölállsz és ,,fújod" a hüvelykujjad...ezt csináltam én is.....és annyira emlékszem hogy elkezdett minden sötétedni....aztán a következő kép hogy ÜLÖK (az ájult feküdni szokott nem?) az ágyon....vagyis inkább inkább ilyen fél ülös...ja és előtte iszonyatosan bevágtam a fejem a falba....szval kicsit most nem tom mi van....
a másik dolog meg hogy miota ez volt mindig álmos/fáradt vok....meg fáj a fejem (nagyon) és sokszor van hányingerem...baj?
a legfontosabb majdnem kimaradt.: ez kb másfél hete volt(mármint a fejbeverős,,ájulós" sztori)
előre is köszi

Szakértőnk válasza a elájultam? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ez nekem új dolog volt: van ilyen, hogy valaki szándékosan el akar ájulni? Lehetséges egyébként a pillanatnyi eszméletvesztés, de szerencsére a szervezet túlságosan precízen működik, így nagy kárt nem tehetsz magadban (kivéve persze ha bevered a fejedet). Valószínűleg esés közben beütötted a fejed, és ezután dőltél az ágyra. Nem hiszem, hogy a jelenleg tapasztalt tüneteknek köze lenne az esethez, mindenesetre ha nem múlnak a kellemetlenségek, keresd fel a háziorvosodat.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor