Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / orgazmusmentes szex
  

orgazmusmentes szex

ora 2011-06-01 20:19:25
Kedves Doktornő!!!
Egy igazán intim kérdéssel,problémával fordulok önhöz!Már másfél éve vagyunk együtt a barátommal,aki szex közben sajnos nem tud elmenni.Körülbelül 4 évvel ezelőtt volt neki egy nagyon súlyos balesete,amelyben eltörött két helyen is a gerince,úgy volt,hogy fel sem épül,vagy ha mégis,béna marad. Ám a csoda megtörtént..azóta úgy jár,mint más egészséges ember. hihetetlen,hogy mire képes az ember,ha akar... Véleményem szerint ez is oka lehet a problémájának. Ezt onnan is gondoljuk,hogy a balesete előtt,semmi problémája nem volt,gond nélkül elélvezett szex közben..(én erről nem tudok nyilatkozni,mert a balesete után 2 évvel ismerkedtünk meg) szerintem nem velem lehet a gond,mivel a baleset után is volt kapcsolata,és azzal a másik lánnyal sem tudott elmenni szex közben..azt mondja,hogy jónak nagyon jó érzés,csak nem tud kiteljesedni..viszont orálisan gond nélkül ki tudom elégíteni. Engem nem zavar ez,én elfogadtam őt így, de őt viszont zavarja,és valahol engem is aggaszt,hogy ez mitől lehet? lehet,hogy a katéter miatt van ez,mert valamit megsértett odabent ? én mondtam neki,hogy menjen el orvoshoz vele,mert ez nem egészséges,felajánlottam,hogy elkísérem,de ő nem igazán akar elmenni,mert "erről ciki beszélni" igen,én tudom,hogy nagyon rossz lehet erről beszélni,de muszáj lenne valami megoldást találni. valamilyen gyógyszer segítene? A szex iránti vággyal nincs probléma,fájdalma sincs merevedéskor,sem szex közben,csak bosszantja,hogy a baleset óta nem tud punciba elélvezni. Esetleg mégis valamilyen vágyfokozót kellene kipróbálni?vagy mivel lehetne előidézni,azt hogy vaginába is lehessen orgazmusa?elég aggasztó,hogy minden együttlétet orálisan kell befejezni. (persze nekem nem baj,inkább őt bosszantja,én csak aggódom érte).És ha mégis rábeszélném őt,hogy menjünk el orvoshoz,akkor milyen orvos tudna segíteni? szexológus? urulógus? vagy ennek a problémának lehet pszichikai oka is,ami a baleset miatti sokk vagy trauma miatt maradt meg, és pszichológushoz kellene fordulni? ha igen,akkor orális úton miért tud elélvezni?Nagyon várom válaszát,remélem tud neki/nekünk segíteni.Köszönjük.

Szakértőnk válasza a orgazmusmentes szex kérdésre

Kedves Levélíró!

Valószínűleg nem a sérülés utóhatása a probléma, hiszen ebben az esetben orális szex közben sem élne át orgazmust a párod. Inkább lelki oka lehet a dolognak, és ennek a feltárásában szerintem leginkább szexuálpszichológus tudna segíteni nektek. Nem gondolnám, hogy a vágyfokozónak ebben az esetben bármilyen pozitív hatása lenne, hiszen sem a vággyal, sem a merevedéssel nincsen gond.

Próbáld rábeszélni a párodat, hogy forduljon szakemberhez. Most talán nem jelent gondot, hogy nem képes aktus közben a csúcsra jutni, de később (pl. ha gyereket akar majd) sajnos jelenthet majd.

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések