Nagyon félek

2011.05.12.
Már egy fél éve a barátommal gumi nélkül csináljuk..de sosem megy el bennem..egy 4-5 hónapja megjött mindig..de ezelött hónapban nem jött meg..eddig is voltak ilyen problémáim h késett 2 hónapot is akár.De most félek hogy terhes vagyok! De Fájnak a mellem..és görcsöl a hasam nagyon sokszor.És nem tudom h most terhes avgyok-e vagy nem!Mert semmiféle jele nicns annak pedigmár 5 hete h nem jött meg!Mert elvileg az elő ondótól nem lehetek terhes,vagyiskis esélyel!Kérem sürgös válaszát!Előre is Köszönöm.

Szakértőnk válasza a Nagyon félek kérdésre

Kedves Levélíró!

Sajnos nem sok biztatót tudok neked írni. Igenis teherbe eshettél az előváladéktól, vagy az is előfordulhatott, hogy a barátod nem volt elég gyors.. A mellek érzékenysége és a hasi görcsök szintén koraterhességi tünetek. Két tanácsom lenne: az egyik, hogy a lehető leghamarabb (ma) vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg. A másik, hogy amennyiben negatív az eredmény, alaposan gondold át a helyzetet. Amit csináltok az nagy felelőtlenség, és ha teherbe esel, annak sem a barátod issza meg a levét , kizárólag te.

Ne haragudj a keményebb hangvételért, de úgy gondolom, egyikőtök sem gondolta ezt végig. Ha teherbe esel, megtartod a babát? Felneveled? Hogyan? Ha nem, akkor tudod, hogyan zajlik egy terhességmegszakítás? Állj a sarkadra és használjatok óvszert, ez főleg a TE ÉRDEKED.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor