Fáj a behatolás

2011.05.10.
Tisztelt szakértő!
Az előző barátommal fájt a behatolás, pedig már felizgultam kellően. Minden egyes együttlétnél már féltem a fájdalomtól. Olyan volt, mintha mindig szűk lett volna a hüvelybejárat, és nem fért volna be a pénisz. Mintha a csontjaim csak egy nagyon pici lukat alkotnának, amin nem fér be, csak nagy erőlködés és fájdalom árán. A barátom nem tudom észrevette-e, de volt, amikor elhúzódtam már. Ezenkívül a bőröm is nagyon húzta, azért is fájt. Itthon is próbálkoztam önkielégítéssel, az sem esett túl jól. Mit tehetnék? Mitől lehet ez? Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Fáj a behatolás kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gyanítom, hogy mégsem volt minden rendben teljesen kettőtök között, hiszen azt írod: "nem tudom, észrevette-e".. Szerintem egy őszinte és nyílt párkapcsolatban ez nem kérdés, hiszen a felek megbeszélik egymással az ilyen jellegű problémákat is, és közösen keresik rá a megoldást.

A görcsös fájdalom hátterében ( a szervi eltéréseken túl) az áll, hogy a hüvelyt körülvevő izomzat nem lazul el, hanem összehúzódik. Ennek lelki okai vannak (tapasztalatnaság, nem megfelelő izgalmi állapot, párkapcsolati problémák stb.).

Azt javaslom, hogy ha az önkielégítés nem esik túl jól, akkor ne erőltesd a dolgot, hiszen így nincsen értelme. Egyáltalán nem kötelező dolog. Ha majd igazán szükséged lesz rá, akkor megtalálod a módját, hogy kellemes legyen. A következő kapcsolatodban semmiképp se siessétek el a testi együttlétet, és figyeljetek oda arra is, hogy az előjáték fontos szerepet kapjon az aktus során.

Továbbá javaslom, hogy történjen egy nőgyógyászati vizsgálat, hiszen a fájdalom hátterében fertőzés, gyulladás is állhat.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor