Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Ujabb kérdés (:
  

Ujabb kérdés (:

ora 2011-03-27 17:23:46

Tisztelt Doktornő!
Van egy srác...(legyen R) Szóval R azt mondta menjek fel hozzájuk egyik délután.. és maradjak ott vele amíg ráérek és ő is ráér... És mondta azt is hogy kellek neki... meg azt is, hogy el akar lazítani / mostanában sokat a stresszelek.. és ezt vele megosztom mert bizom benne annyira ;) / Nagyon szeretné hogy felmenjek meg minden... : )) De én kissé parázom, mit tegyek? Mi legyen? Mit ért a lazítás alatt?o.O
Köszönöm a válaszát,
Egy 15 éves lány : ))
Kedves Levélíró!
Lazítás alatt sok mindent lehet érteni, de jelen esetben szerintem intimebb kapcsolatot szeretne veled kialakítani. Gondold át, hogy ez neked kedvedre való lenne-e. Ha nem ismered őt igazán, akkor én azt javaslom, hogy találkozzatok inkább közterületen. Ha mégis felmész, akkor készülj fel minden eshetőségre és gondolj a védekezésre.
Üdv:
Dr. Szimuly Bernadett
És az intimebb dolog alatt mit ért? Gondolom a szexet is ide sorolja.. de mi tartozik még bele?o.O :)) Mondjuk a petting?

Szakértőnk válasza a Ujabb kérdés (: kérdésre

Kedves Levélíró!

Igen, a pettingre és az aktusra gondoltam. De az én véleményem az, hogy a felületes ismeretségnél bensőségesebb viszony szükséges a pettinghez is. Az védekezéssel kapcsolatos megjegyzést pedig azért írtam, mert petting során is teherbe lehet esni.

Minden jót:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések