Terhesség

ora 2011-03-08 16:03:30
Jó napot Doktornő!
Elnézést hogy ismét elküldöm a kérdésemet,tudom hogy sok kérdést kell megválaszolnia,csak már lassan egy hét eltelt és még nem kaptam rá választ.A kérdés szövege a következő volt:
Egyik este pettingeltünk barátommal,előkerült egy vibrátor is,de aznap nem használtuk.Viszont másnap én igen.Nem tudtam ,hogy előző nap került e rá sperma amikor kielégítettem a barátom,ezért mielőtt használtam letöröltem tisztítószerrel.Ez,ha volt is rajta előző napról sperma, eltüntette,legyilkolta mindet? Aznap mikor használtam kellett volna megjönnie,de eltelt 11 nap,és még mindig nem jött meg.Szokott késni a mensesem,van hogy 8-10 napot is.Most nem érzek semmit,még a mellem se érzékeny,még annyira se,mint menses előtt.
Mindössze annyi van,hogy van hőemelkedésem szinte egész nap 37,2-37,4.De reggelre visszatér a normális,megszokott 36,5-36,7 fok közé.Ilyen hamar érezhetek e egyáltalán bármit is a terhességből,vagy csak megfázás?Az orrom is folyt,és kapart a torkom is pár napig de az már elmúlt.
Feb. 26-án kellett volna megjönnie,márc. 6-án kíváncsiságból csináltam terhességi tesztet,az negatív lett. Legközelebb, ha addig se jön meg,márc. 14-én csinálok tesztet.Ha az is negatív,akkor elhihetem,hogy nem vagyok terhes?
Lehetek egyébként így terhes?
A választ előre is köszönöm.
Elnézést a hosszú,részletes leírásért,csak nagyon ideges vagyok.
Üdv.:Alexiel

Szakértőnk válasza a Terhesség kérdésre

Kedves Alexiel!

Már válaszoltam a leveledre. Az az eset semmi esetre sem vezethetett terhességhez. Természetesen egy korábbi aktusban esetleg teherbe eshettél. A tesz kb. 2 hét után képes kimutatni a terhességet. A negatív teszt azért megnyugtató. Ha a mai is az lesz, akkor teljesen megnyugodhatsz. Ebben az esetben légy türelmes, valószínűleg hamarosan megjön a vérzésed is.

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések