:(

2010.12.28.
Jó napot Kedves Doktornő!Olyan dologgal fordulok önhöz ami lehet hogy kicsit bonyolult de arra kérem önt hogy próbáljon segíteni!Hétfőn az az 27.én este együtt voltunk a barátommal és az első orgazmusnál a hasamra élvezett!Nemsokkal utána felhúzta az óvszert és úgy csináltuk!E között a két dolog között körülbelül 1 óra vagy annyi se telhetett el! Mikor elélvezett kivette! Nem azonnal vette le az óvszert! Körülbelül fél óra múlva vette le miután elélvezett! Mikor vette lefele észre vette hogy elszakadt! Nem volt az óvszerben semmi!Nem hogy az óvszerben se az ágyon se rajtunk se a takarón sehol! KIcsit félek hogy nem időben vette ki! De ő azt mondja hogy időben vette ki és megkérdeztem hogy elment e? és azt mondta hogy érzi hogy jött de mivel sehol nem volt a dolog és kivette időben szóval bennem sem lehet így lehet hogy el sem élvezett! Lehet ilyen ? Hogy érzi de mégsem jön?Utána mikor megnéztük az óvszert nem volt rajta sperma csak a síkosító és gumi szaga volt! Ahhoz hogy az ágy vagy akár mi beszívja kelett volna egy óra vagy még több de nem telt el annyi!Lehet mivel hogy előtte nem sokkal meg vasárnap este is csináltuk lehetséges az hony nem jött neki semmi csak úgy érezte?
Kérem Doktornő minél hamarabb válaszoljon! Ma veszünk tesztet ami 3 nap után kimutatja a dolgokat és ha terhes vagyok akkor veszünk tablettát de 3 nap után is hat a gyógyszer vagy akkor mi a teendő? Válaszát előre is köszönöm! Viszlát

Szakértőnk válasza a :( kérdésre

Kedves Levélíró!

Egyelőre ne vegyetek tesztet, tekintve, hogy a terhességet körülbelül 2 hét után képes a legérzékenyebb típus is kimutatni. Ha valóban volt a barátodnak orgazmusa, az minden bizonnyal magömléssel járt, és ha nem húzta ki rögtön a péniszét a hüvelyedből, akkor előfordulhat, hogy oda folyt ki az ondó. Ebben persze nem lehetünk teljesen biztosak. Mindenesetre én azt javasolnám, hogy mivel benne vagytok még a 72 órában, írass fel a biztonság kedvéért sürgősségi fogamzásgátlót. Felírják nőgyógyászati ambulancián vagy a háziorvos is.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor