Problémák, kérdések...

2010.12.27.
1. Kissé túlsúlyos vagyok, igyekszem kevesebbet enni, és mozogni. Elterveztem, hogy heti 5 alkalommal megyek edzőterembe, és 2 órát fogok edzeni. Persze, az ételt sosem tudtam megvonni magamtól, nagyon szeretek enni...
2. nincs barátom, még nem is volt, és bár szerettem volna, egyszerűen elriasztottam őket a közeledésemmel, nagyon könnyen szerelembe esek, de mindig reménytelenül.
Ebből kifolyólag még nem élek nemi életet, bár nagyon szeretnék, és vannak igényeim is, amit így magamnak kell kielégíteni... Kicsit elbizonytalanodok, mivel szinte naponta végzek önkielégítést (minden alkalom után úgy állok hozzá, hogy nem tudnám újból megtenni, legalább egy hétig, de persze már másnap kívánom) Ezzel kapcsolatban is lennének kérdéseim... Nem sok a minden napos önkielégítés? Későbbiekben is lehet olyan intenzív orgazmusban részem, ha pl most vízsugárral, vagy egy kisebb masszázs géppel izgatom magam? Hüvelyi önkielégítést nem nagyon próbáltam, élvezni élveztem, de nem jutottam vele semeddig. Alkalmi kapcsolatba is bele mennék, ha lenne rá lehetőségem, bár jobban szeretném szerelemből megtenni.
Előre köszönöm válaszát!
18 L

Szakértőnk válasza a Problémák, kérdések... kérdésre

Kedves Levélíró!

1. Szerintem az lehet a baj, hogy túlságosan sokat kívánsz magadtól. Nem reális elvárni, hogy hetente 5x2 órát mozogj. Próbálkozz meg azzal, hogy mondjuk 3x1-1.5 órát edzel hetente. Nem kell megvonni magadtól az ételt, de válogasd meg, hogy mit eszel. Ha csökkented a szénhidrátok bevitelét (édességek, fehér liszttel készült ételek, burgonya, rizs), akkor már sokat tettél. Fogyassz sok-sok zöldséget és gyümölcsöt (habár így télen ez nehézkesebb), lehetőleg nyersen. Emellett igyál sok folyadékot (lehetőleg vizet). Ezekkel a változtatásokkal egész biztosan tudsz faragni a súlyodból.

2. Ha tudod is hogy mi jelenti a problémát, akkor próbálj meg változtatni rajta. Lehet hogy nem könnyű, de próbáld meg kivárni, hogy az áhított férfi tegye meg az első lépést, tűnjön úgy, hogy inkább ő pedálozik A mindennapi önkielégítéssel sincsen semmi baj. Ha lesz majd állandó partnered, akkor ez a fajta örömszerzés a háttérbe szorul, ne aggódj. Természetesen képes leszel férfival is átélni ugyanolyan orgazmust, mint egyedül. Nekem az a véleményem, hogy az alkalmi kapcsolatoknak is megvan a helyük, de első alkalommal azért sokkal szerencsésebb szerelmből együtt lenni valakivel. Ne félj, eljön ennek is az ideje!

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor