párkapcsolati problémák

2010.12.21.
Először egy szokatlan dolog kezd történni velem ugyanis a barátommal már végbélnyílásba is csináljuk és ezek után pedig nem csak az aktus után hanem máskor is szokott olyan váladék jönni a széklettel amikor aktus után az izgalmi váladék kijön.Fogalmam sincs mi lehet ez??A másik probléma pedig a barátommal van, hogy kicsit csábítsam elkezdtem jó zenékre táncolgatni és elmondta őszintén hogy nem tudja miért de neki nem tetszik a ha én táncolok csak az a ha más táncol akit nem ismer...és nem tudom mire vélni hagyjam az egészet és felejtsem el ezt a táncolgatós dolgot vagy próbálkozzak mással.Köszönöm előre is válaszát!

Szakértőnk válasza a párkapcsolati problémák kérdésre

Kedves Levélíró!

A szexuális együttlét során előváladék és ondó kerül a végbeledbe, ami aztán később távozik pl. a széklettel. Ezzel nincsen teendő. Viszont anális behatolás során tanácsos lenne óvszert használnotok, mert a vastagbélben található baktériumok bekerülve a barátod húgycsövébe galibát is okozhatnak, arról nem beszélve, hogy a későbbi hüvelyi behatolás során te is visszakaphatod őket.

Szerintem nagyon klassz, hogy a párod ilyen őszinte hozzád, hogy azt is felvállalja, ha valami nem tetszik neki annyira veled kapcsolatban. Biztosan bántja kicsit a hiúságodat, hogy ez a tánc-dolog nem igazán jött be neki, de találj ki mást! Esetleg izgató fehérnemű vagy egyéb ruhadarab, egy új helyszín az együttléthez, vagy pikáns suttogások aktus közben-csak a fantáziád szab határt.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor