van egy kis gond...?

2010.12.09.
Üdv! :) 2 kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni.
Az egyik hogy a menzeszem során azt tapasztalom, hogy nem jön meg rendesen. Mindig kevés, alvadt vér folyik ki, ez kb. 2 hétig tart aztán megjön. Mi lehet ez? El szeretnék menni dokihoz, csak az a gond, hogy a legtöbb doki férfi, én nőhöz mennék. Az a-ha oldalán utánanéztem, de a lakhelyemhez közel csak védőnőt találtam.
A 2. kérdésem hogy az önkielégítéssel kapcsolatos. Hogy tehetném olyanná, mint a legelső alkalomkor volt? Mennyi időnek kell elteljen hozzá(klitorális) ?
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a van egy kis gond...? kérdésre

Kedves Levélíró!

1. Mindenképpen javasolt lenne a szakorvosi vizsgálat, mert az nem normális, hogy szinte egész hónapban vérzel hol gyengébben, hol erősebben. Ha a lakóhelyeden működő kórház vagy rendelőintézet honlapját megnézed, biztosan megtalálod az ott praktizáló nőgyógyászok elérhetőségét. Egyébként tényleg sokkal több a férfi nőgyógyász, de hidd el, ők is ugyanolyan megértőek és segítőkészek (és vizsgálati helyzetben fel sem merül, hogy úgy nézzenek rád, mint egy nőre-ott beteg vagy, aki segítséget kér). A védőnő ehhez kevés.

2. Hát, ez nem könnyű kérdés, milyen volt először? Az időtartam is változó, függ attól is, hogy milyen gyakran önkielégítesz stb. Ha konkrét időtartamot kellene mondanom, akkor néhány perc.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor