2 problema......

2010.08.28.
Kedves dr.no most lesz par kerdesem szeretnem ha segitene h mit tegyek hogyan beszeljek anyuval....mert mar 15 eves vagyok es meg mindig nm engedi h szedjem ki a szemoldokom ,megkerdeztem tole nagyon szepen is hozza es elkezdet kiabalni felhaborodot h hogyan is kebzelek ilyet...mintha milyen nagy dolog lenne:|probaltam magyarazni h enis szeretnem hiszen minden lanynak mar kivan ,azt monta nem erdekli nem utanozunk senkit maradjak csak ugy es h tunjek a szeme elol en persz elis mentem nm akartam tovabb mergelni!de fura mert 3 evvel ezelot engedet nekem sokmindent szoval engedte h legyen melltartom meg h viseljek tangat:D mostis cs azt h a szemolodkomet ne szedjem ki meg h discoba ne menjek! amugy ha bulirol lenne szo biztos h nm engedne ha fiu tartana meg ha elengedne is cs keves idoig.....mit tegyek h engedje hogyan mondjam v tenyleg meg kora 15 evesen?????szerintem nem hat mar minden lanynak kivan szedve korulottem cs nekem ilyen csunya.....na es a masik problemam az lenne h 15 eves vagyok es meg egy fium sem volt nemcsak azert h anya nm engedi hanem mert nm akart velem jarni egy ojan fiu sem aki nekem tetszet volna mind ojan akart velem jarni aki ojan csunya h neis mondjam menyire......pedig masok mondjak menyire szep vagyok vagy csak hazudnak??nekem gondor a hajam es barna a szemem!amugy ensem latom magam rondanak a testsulyom is jo szerintem 53kg es 164 cm vagyok.Es az a rosz h mas lanyoknak meg van es nekem nincs senki kozbe jo lenne viszont vannak nalam sokkal rondabak es meg azoknak is van fiujuk.En gondoltam arra is h en elrontanak valamit dehat nekem anyi baratom van es baratnom szoval en ojan hamar baratkozom nalam szerintem ez sem problema a bartkozas,na jo nem ismerem az egesz varost de vannak korulottem jo fiu barataim is inakk lanyok de fiuk is!.....deha ez megvan h jo fej es szep is akk mi a gond mer nincs senkim???v meg nm jott el az en szamomra a nagy szerelem????v nem is lesz.....???mit rontok el???:-

Szakértőnk válasza a 2 problema...... kérdésre

Kedves Timii!

A paramétereid (magasság, súly) teljesen rendben vannak és egészen biztosan szép is vagy, már csak a korodból kifolyólag is Viszont pont ez a kor nem könnyű a gyerekeknek és a szülőknek sem..

Érdemes volna beszélgetned az anyukáddal arról, hogy miért pont a szemöldökszedéssel van problémája, mi lehet az ok. Azt hiszem, az lehet a gond, hogy úgy hiszi, ha kiszeded a szemöldököd, akkor idősebbnek látszol majd a korodnál, és a fiúk is kihívóbban viselkednek majd veled. Azt is elmondhatod neki (gondolom, így van), hogy néhány kósza szál eltávolítása nem egyenlő a rajzolt szemöldökkel. Talán együtt is kiszedhetnétek azt a pár szálat, és akkor a végeredmény az ő ízlésének is megfelelne. Fontos a beszélgetés, a lényeg, hogy légy higgadt és nyitott a kompromisszumos megoldásra.

A fiúk pedig.. Az semmiképpen sem lenne jó, ha olyan fiúval járnál, akit nem tartasz vonzónak. Ez a kapcsolat a külvilágnak szólna. Mivel érzések nélkül mennél bele, sok örömöt nem okozna, ráadásul a fiúnak is megalázó lenne egy ilyen helyzet. Próbálj meg türelmes lenni. Ahogy írod, rengeteg barátod van, nyitott, kedves, szerethető ember vagy. Megtalál majd a szerelem is, ne félj!

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor