korai?

2010.06.25.
Jónapot. :]
14 éves vagyok, és a barátommal szeretnénk kipróbálni az ujjazást.. ez ugye nem túl korai? éés hogyan történik ez a folyamat?
köszönöm előre is válaszát! :)

Szakértőnk válasza a korai? kérdésre

Kedves Levélíró!

Két hasonló kérdést is kaptam a napokban. Nem tudom, azokat is te tetted-e fel, de ha esetleg nem, akkor itt még egyszer összefoglalom.

Hogy korai vagy sem, azt az életkorodon kívül befolyásolja az is, hogy a kapcsolatotok milyen szinten áll természetesen nekem ezt nem tisztem megítélni. Lényeges pl. az, hogy mióta vagytok együtt, szeretitek-e egymást, megbíztok-e a másikban, mindketten vágytok-e a testi érintkezés bármilyen formájára. A petting során nem történik behatolás, hanem a felek csókokkal, simogatással izgatják fel egymást. Természetesen orgazmus is létrejöhet közben. Az általad említett formánál a férfi a hüvelybemenetet és környékét izgatja kézzel, eközben az ujját/ujjait a hüvelybe is dughatja. Annak, hogy ez számodra élvezetes legyen, feltétele hogy kellőképpen felizgasson előtte. Egyébként a behatolás akár fájdalmas is lehet (ha nem elég nedves a hüvelybemenet). Ugyanakkor az is fontos, hogy nagyon gyengéd legyen, és csak azt és addig csinálja, amíg neked egyértelműen kellemes érzés.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor