Terhes vagyok??

2010.04.08.
Jó napot!
A webbeteg.hu oldalon találtam rá az e-mail címére. Bocsánat, hogy nem írtam nevet csak nem szeretném, hogy bárki is tudja azt hogy ki vagyok. Igazából hatalmas kéréssel fordulok önhöz. Mármint Önnek lehet, hogy csak egy mondat de nekem nagyon sokat tudna vele segíteni.
Hát egy 16 éves lány vagyok és hát buliba voltam és egy srácnak a nemi szervét fogtam meg néhányszor rárántottam (bocsánat ezt nem tudtam máshogy megfogalmazni) a magömlésig nem jutottunk el, legalábbis nem vettem észre. Nem is szeretkeztünk. De kb. 5-10 perccel később elmentem WCre és hát emlékszem, hogy hozzáértem a bugyimhoz, meg hát valamennyire a saját nemi szervemhez is, azzal a kezemmel amivel a srác péniszét fogtam. A bulikor nem is gondoltam rá, hogy valami gáz lehet belőle. Szerda este kicsit hányingerem volt, aztán elkezdet gondolkozni, hogy vajon mi miatt lehet és eszembe jutott a hétfő este. Eszembe jutott hpgy lehet hogy terhes vagyok, de szerintem annak nem jönnének ki ilyen hamar a tünetei. Csütörtökön elmentem írattam fel 72 órás gyógyszert és ki is váltottam, bevettem. A sráccal este 9-10 körül lehettem. A gyógyszert meg fél 5 körül vettem be. A városban vettem és busszal mentem haza és kicsit émelyegtem, otthon körübelül olyan 3 órával később (kicsit talán több mint 3 óra) hányingerem volt. Igazából gondoltam rá, hogy lehet hogy az miatt hogy alig ettem az nap valamit is. vagy netán nagyon izgulok hogy valami gáz lesz és ezért van hányingerem. De gondoltam rá hogy valami mellékhatás, meg volt valami olyan a papíron hogyha 3 órán belül valaki hány akkor be kell venni egy másikat. De végülis nem hánytam csak öklendeztem. És attól félek, hogy terhes leszek. Nem vettem be másik gyógyszert ezek utánna. És nagyon félek. A gyógyszertől nem volt semmilyen vérzésem sem. Kérem írjon vissza minél előbb. Nagyon megköszönném.

Szakértőnk válasza a Terhes vagyok?? kérdésre

Kedves Levélíró!

Ne aggódj!! Ennyitől nem lettél terhes, igazából a 72 órás tabletta is felesleges volt (ha csak ennyi történt). A terhesség tünetei egyébként ennél jóval később, az aktust követően 2-3 héttel kezdődnek csak.

Minden jót:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor