Melyik vérzést mi okozhatta?

2018.03.06.
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr!
Nemrég volt első szexuális együttlétem amibe meggondolatlanul mentem bele. A partnerem elég durva volt, izgalmi állapotban nem voltam, elég fájdalmas is volt aminek hatására abbahagytuk. Rögtön utána folyóvérzést tapasztaltam ami egy tenyérnyi foltot hagyott a fehérneműmön. A vér sötétpiros volt. Olvastam hogy a menstruáció befejezte után tapasztalhatunk együttlét után sötétpiros vérzést. Az együttlét előtt 5 nappal fejeződött be a menstruációm pont, de tisztítottam így ebben nem vagyok biztos hogy ez az ok.
Előtte egyszer végeztem önkielégítést, akkor erős izgalmi állapotban voltam, fájdalommal nem járt csak egy pici kellemetlen érzéssel, de akkor is ugyanolyan mennyiségű folyóvérzést tapasztaltam talán kicsit kevesebbet mint az együttlétkor, de az világospiros színű volt.
Melyik vérzés előzményeként szakadhatott át a szűzhártya?..És ha az önkielégítés miatt, akkor a másik vérzés az a durva partner miatt volt egyébként elkerülhető lett volna a vérzés?
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Melyik vérzést mi okozhatta? kérdésre

Kedves Kérdező! Valószínűleg nyálkahártya vérzés volt, lehet kialakult kis sérülés a behatolás miatt. Ha nem szűnne, vagy ismételten jelentkezne akkor el kell menni nőgyógyászhoz.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor