Terhesség vagy más testi probléma?

2018.01.14.
Kedves Szakértő!
18 éves vagyok rendszeres a menstruációm, de a mostani vérzésem kimaradt... Fogamzásgátló tablettát szedek (Mirabellat-t), nem rég volt egy komolyabb betegségem (asztmás hörghurut, arcüreg gyulladással, fülgyulladással vegyítve), amire antibiotikumot szedtem. A párommal ezért az antibiotikum kúra utáni időszakban kicsit fokozottabban figyeltünk a védekezésre, mert annyira nem bíztam a tabletta hatékonyságában... De most, nem volt vérzésem, egy hét kimaradás után csináltam terhességi tesztet (Gabriel), ami negatív lett. Azóta se volt vérzésem, tervezek egy másik tesztet csinálni a napokban, azóta is szedem rendesen a gyógyszert, mint előtte. A mostani időszak elég megterhelő és stresszes számomra (érettségi, családi problémák...). Azt hallottam, hogy ez is okozhat kimaradást. Azt meg le írom, hogy volt egy kisebb gyulladásos hüvelyi problémám is nemrég..
Arra lennék kíváncsi, hogy mitől lehet a vérzés kimaradása? Érdemes még egy terhességi tesztet csinálnom? Esetleg keressem fel az orvosom?
Előre is köszönöm a választ!
Üdvözlettel : Vanda

Szakértőnk válasza a Terhesség vagy más testi probléma? kérdésre

Kedves Vanda! Mindent leírsz amit tenni érdemes. Csinálj még egy tesztet és keresd fel az orvosod. Remélhetőleg nem terhesség miatt késik.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor