Mit tegyek?

ora 2017-02-15 22:11:26

Nem is tudom hol kezdjem. Nagyon nagy lelkesedéssel írok, hogy talán kapok valami "megoldást". Valószínűleg nagyon sokan írnak ilyen fiú témában, amiben nekem is van problémám. 10. osztályos vagyok, kitünő tanuló, megfelelő családi körülnényekkel egy teljesen átlagos lány. Jobb napjaimon türhetően nézek ki. Nem sokat sminkelek egy kis szempillaspirál, korrektor és nyomás Sportolok, barátaimmal vagyok, néha belefér egy-egy mozi vagy buli.
Kis korom óta sokkal több fiú barátom van, mint lány. Mindig én voltam/vagyok az a lány, akiben megbíznak, tanácsot kérnek, elmondják ki tetszik nekik stb.. De valahogy én sose keltettem fel senki érdeklődését "úgy". Nem volt még barátom, nem csókolóztam még.
Barátnőimmel is nem egyszer beszéltük át ezt a dolgot, akik mindig megnyugtattak annyival, hogy "csodás vagy és valami igazira vágysz, nem ilyen futókapcsolatokra".
Valahogy úgy érzem, hogy bennem van a hiba. Én nem csinálok valamit jól és nekem kell változtatnom.
Kapok bókokat, néha apróbb "flörtölések", de semmi komoly.
Kaptam egyszer egy nagy durva elutasítást, hogy "ő is szeretem engem, de fél attól, hogy megbánt". Ezen nagyon sokáig rágódtam (talán még most is), de igyekszem elfelejteni.
Tehetetlennek érzem magam a helyzetemben. Remélem érthetően vázoltam fel a szituációt. Tehát nem tudom mit tegyek, hogy valaki csak lépjen felém.
Bármilyen építő jellegű tanácsot elfogadnék, és előre is nagyon köszönöm a választ! :)

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Kérdező! Nem vagy semmiről lemaradva természetesen. Ha önmagaddal is rendben vagy, teszel is magadért, de nem esel túlzásba az is jó. Minél több lehetőséget kell teremteni az ismerkedéshez, ne csak a megszokott közegbe és csak a megszokott emberekkel járj. Pl sport, zene, ami új baráti társaságot jelenthet, ezzel adod meg a lehetőséget új ismeretségre és barátra is.

Dr. Ujj Zsófia - belgyógyász, hematológus Dr. Ujj Zsófia - belgyógyász, hematológus
Hirdetések