Lehetek terhes?

2015.07.07.
Jó napot!
Igazából nagyon bizonytalan ez az egész dolog. A barátommal mindig nagyon vigyázunk és figyelünk a védekezésnél, és mind a ketten úgy gondoljuk, hogy nem történhetett baj. Én mégis úgy döntöttem, hogy írok.
Az utolsó együttlétünk 1 hete (vagy több) volt. Egészen eddig a hétvégéig semmi bajom nem volt. Viszont azon a héten amelyiken meg kellett volna jönnie, felfáztam. Kb 1 hetes késéssel megjött végül a vérzésem, ami jó jel. De olvasgattam ma az oldalon és vannak kétségeim. Jól jönne a megnyugtatás!
A vérzésem elött (de csak elötte!!) jelentkezett pár terhességi tünet: ugye az, hogy nem jött meg még akkor, székrekedés, alhasi görcs (az szokott lenni menstruáció elött is), egyensúlyzavar, étvágytalanság. Megjött ugyan, de olvastam azt is, hogy előfordul terhesség alatti vérzés is, tehát még mindig nem nyugodtam meg. Néhány terhességi jel még most is jelen van.
Mit csináljak? Alaptalan az aggodalmam vagy nem?
Köszönöm szépen a segítséget!!

Szakértőnk válasza a Lehetek terhes? kérdésre

Kedves Kérező!

Egy terhességi teszt elvégzése, és a negatív eredmény biztosan megnyugtatna. A többi tünet, a a történetek arról, hogy kinek hogy volt vérezgetés terhesség alatt stb nagyon bizonytalan és tényleg csak arra jó, hogy szorongást okozzon. Ha a teszt negatív, nem kell agódnod.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor