kedves szakértő!

2015.06.07.
Kedves szakértő!
A menstruációmnak 3 napja múlt el, (17 éves vagyok) és ma együtt voltam a barátommal, vagyis le akartunk feküdni, de amikor bedugta nagyon fájt, pedig tényleg el voltam lazulva, mindegy és utána vérzett. Ez a szűzhártya miatt volt gondolom (először feküdtünk le) és nagyon fájt utána odalent, védekeztünk óvszerrel. Miért fájt ennyire? És ha megint megpróbáljuk akkor megint fog vérezni és fájni?
Meg lenne még egy kérdésem is. Ugye ennyitől nem lehetek terhes? Úgy vette fel az óvszert hogy becsipte ugye a tetejét a két ujjbegyével és legörgette, gyűrűt levette nehogy felsértse. Durex extra safet használtunk. Ugye annyitol nem szakadhatott ki hogy bedugta? Kétszer dugta be, másodjára picit mozgatta is. Meg mielőtt felhúzta volna, bekaptam neki, smaroltunk és ki nyalt. Ugye nem lehetek terhes?
Köszönöm mihamarabbi válaszait!

Szakértőnk válasza a kedves szakértő! kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem kell félned a terhességtől, hiszen használtatok óvszert, és ha jól értem ejakuláció nem is történt. Az első alkalommal nagyon gyakoriak a tiedhez hasonló panaszok, érzések. A fájdalom a szűzhártya átszakadásából, az esetleg nem eléggé nedves hüvelytől is lehet, és ezt az izgalom, félelem ( pl a teherbeeséstől) csak fokozhatja. Van, akinek csak első alkalommal van vérzés, van akinél ez az első néhány alkalommnál ismétlődhet, a szűzhártya alajától, merevségétől függően. Elképzelhető, hogy kellemetlen érzést érezhetsz később is, de ha testileg lelkileg egymásra hangolódtok, adtok egymásnak időt, és valóban mindketten vágytok az együttlétre, akkor előbb-utóbb meg fogjátok találni az örömötöket a szexben.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor