Főoldal / Szakertő válaszol / Csak lányoknak / Hogyan legyen fesszesebb ...
  

Hogyan legyen fesszesebb a fenekem és a mellem?

ora 2015-04-26 14:21:04
Jó napot! 17 éves lány vagyok,az a problémám,hogy nagyobb melleket,és fesszesebb feneket szeretnék,csak nem tudom,hogy hogy kénne neki állni,hogy jó vég eredményhez jussak.! Fogyni,és műtéti beavatkozáson nem szeretnék részt venni.a korombeli lányoknak gyönyörű alakjuk,keblük,és fenekük van. De nekem nem.Sportolni nem szoktam,kivéve tesnevelés órán,azon mindig részt veszek.Hallottam már ismerösöktől,hogy vannak mell feszesítő krémrek,meg fenék feszesítő szerek de nem vagyok benne biztos hogy használnak. Kérem segítssen tippekkel,vagy valahogy. Köszönöm válaszát!

Szakértőnk válasza a Hogyan legyen fesszesebb a fenekem és a mellem? kérdésre

Kedves Levélíró!

Őszintén szólva, nem ismerek  olyan csodaszert. sem krémet, sem tablettát, ami a melleket növelné, bár időről időre felreppennek ilyen hírek, reklámok. Rendszeres tornával (nem kell nagy dologra gonodolni, napi 5-10 perc gyakorlatozás) azonban a mellizmok feszesíthetők, ezáltal a mell is formásabb, jobb tartású lehet. Kriston Andrea Intimtorna című könyvét jó szívvel ajánlom, ilyen jellegű gyakorlatok leírását is tartalmazza, de persze számos egyéb forrásból lehet ilyen gyakorlatokat elsajátítani.

A fenék formálására is az edzés, vagy otthon (pl DVD-segítségével) végzett torna a leghatékonyabb. A különböző krémek a bőrt feszesebbé tehetik, de a bőr alatti kötőszövetre, zsírszövetre, izmokra nem igazán hatnak, ezeket csak a mozgás tudja formálni. Önmagában a krémektől nem várható csoda,ráadásul általában sokba is kerülnek, de a sporttal kombinálva kedvezőbb lehet az eredmény.Dr. Földi Ildikó - szakértő Dr. Földi Ildikó - szakértő
Hirdetések