Terhesség,vagy egyéb?

2015.03.13.
Kedves Doktornő!
Pár napja kellett volna megjönnie,de csak pár csepp vér van,az is minden nap van,kb 3-4 napja. rendes menses nincs. terhességi tesztet csináltam de az negatív lett,bár előző hónapban nem is nagyon volt esély rá,hogy pozitív legyen,mert csak petting volt. de gondoltam hátha előtte levő hónap miatt,csak akkor még pont megjött. nem tudom mitől van ez a vérzés. amúgy is szokott késni a mensesem,de ilyen még nem volt.nem érzékeny a mellem,nem fáj a hasam,semmi se mensesre,se babára utaló jel nincs.
Ön szerint mi lehet ennek az oka? illetve ha nem jön meg rendesen,akkor mikor teszteljek megint.
mennék orvoshoz,de legutóbb is mikor akartam menni, ott ültem 3 órát mert a dokinak el kellett mennie egy szülést levezetni,majd mikor visszajött közölte,hogy vége a rendelési időnek,kérjek másik időpontot. csak az a gond,hogy arra is több mint egy hónapot vártam. ezért már,ha nem muszáj ,nem is megyek,mert munka mellett nekem erre nincs időm.
Válaszát előre is köszönöm.
Alexiel

Szakértőnk válasza a Terhesség,vagy egyéb? kérdésre

Kedves Alexiel!

Időnként előfordulhat, hogy egy-egy menses különösebb ok nélkül kimarad, vagy gyengébb, mint a többi. Ha negatív a teszt, nem kell aggódnia terhesség miatt,de ha biztosra akar menni egy hét múlva megismételheti. Azt javaslom, várja ki a következő mensest, az milyen lesz, és ha azt is rendellenesnek találja, forduljon orvoshoz.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor